Germencik ve İncirliova, Aydın-İzmir Karayolu’nun asfaltlanmasını bekliyor Germencik ve İncirliova, Aydın-İzmir Karayolu’nun asfaltlanmasını bekliyor


Kuşadası Yaşam Atölyesi Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Edebiyat Atölyesi, Ödüllü Yazar Yazar Ese Katrancı’yı ağırlayacak. 24.04.2024 Çarşamba günü saat 16.00’da İbramaki Sanat Galerisi’nde gerçekleşecek olan, ‘Edebiyat Söyleşisi’ adını taşıyan etkinlik kapsamında, Katrancı, yazım dünyası ve kitap çalışmaları hakkında davetlilere paylaşımda bulunacak. Katrancı, etkinlik sonunda, kitaplarını davetliler için imzalayacak.

Odullu Yazar Ese Katranci Kusadalilarla Bulusuyor 463302 098D3D7E9D3211Dc71C5E579Aa357E46

ESE KATRANCI KİMDİR?

İlk ve ortaokulu doğduğu Denizli, Tavas İlçesi, Nikfer kasabasında, liseyi Denizli Lisesi’nde okuduktan sonra, yüksek tahsilini 9 Eylül Üniversitesi Maden Fakültesi'nde tamamlayarak, Maden Mühendisi olarak çalışma hayatına başladı. Devlete ve özel sektöre ait maden işletmelerinde, Mühendis, Başmü- hendis olarak çalıştı ve İşletme Müdürlüğü yaptı. İlk kitabı olan NERİYA isimli romanıyla, Siyasi Roman dalında Altın Kalem Ödülü'ne layık görüldü.
 

Muhabir: Aylin Eser