Dilan Polat ve Engin Polat çifti son zamanların sık konuşulan isimleri arasında yer almaktadır. Çiftin çocukları da birçok insan tarafından merak edilmektedir. Nilda Polat kimdir sorusunu yanıtladık!

Nilda Polat Kimdir?

Nilda Polat, sosyal medya fenomeni olan annesi Dilan Polat ile tanınmıştır. Peki, Dilan Polat’ın kızı Nilda Polat kimdir? İnceleyelim…

Nilda Polat, her hareketiyle gündem olan Dilan Polat’ın kızıdır. Nilda Polat da annesinin izinden giderek, küçük yaşta sosyal medyaya adım atmıştır.

Nilda Polat Kimdir 1

Küçük Nilda’nın yaşına rağmen, TikTok adlı uygulamada milyonlarca takipçisi bulunmaktadır. Diğer sosyal mecraları da aktif bir şekilde kullanmasıyla dikkat çeken Nilda Polat Instagram ve Tiktok’u kullanmayı, ailesinin durumları sebebiyle bırakmıştır.

Nilda Polat hakkında en çok araştırılan konulardan biri de Nilda’nın evlatlık olup olmadığıdır. Bu konu yalnızca sosyal medyada söylenti olup net bir bilgi bulunmamaktadır.

Nilda Polat Kimdir 4

Nilda Polat Kaç Yaşında? Kaçıncı Sınıfa Gidiyor?

Nilda Polat kimdir merak edenleri için yaşı ve eğitimi ile devam edelim. Nilda Polat doğum tarihi 2011 olarak bilinmektedir. Nilda Polat günümüzde 13 yaşındadır.

Nilda Polat’ın babası nereli sorusu da merak edilmektedir. Engin Polat Ankara doğumludur, çocukları ise İstanbul’da dünyaya gelmiştir.

Peki Nilda Polat hangi okula gidiyor? Nilda Polat’ın eğitim gördüğü okul ile ilgili herhangi bir bilgi yer almamaktadır. Ünlü ismin ortaokul 2. Sınıf (7. Sınıf) gittiği bilinmektedir.

Nilda Polat Kimdir 2

Nilda Polat’ın Ailesi

Nilda Polat hakkında en çok merak edilen konu ise ailesidir. Küçük Nilda’nın ebeveynleri Dilan Polat ve Engin Polat çiftidir. Anne ve babasının yanı sıra Nilda Polat’ın, Milan Efe isminde küçük bir kardeşi bulunmaktadır.

Ünlü çift, geçtiğimiz yılın sonlarına doğru cezaevine girmiştir. Çiftin cezaine girmesinin ardından çocuklarının akıbeti merak konusu olmuştur. Ancak Dilan Polat’ın çocukları ne durumda herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Dilan Polat Kimdir?

Nilda Polat kimdir sorusunun ardında, pek tabii annesi Dilan Polat’ta yer almaktadır. Dilan Polat, 1990 İstanbul doğumlu ve günümüzde 33 yaşında olan Instagram fenomenidir.

Dilan Polat, aşırı lüks yaşantısını paylaştığı sosyal medya sayesinde ünlenmiş bir isimdir. Eşinin abartılı sürprizleri, pahalı kıyafetleri, altın varaklı fincanları vb. paylaşımlarda bulunan Dilan Polat, attığı her adımdan dolayı ses getirmiştir.  

İki çocuk annesi olan Dilan Polat, geçtiğimiz yılın kasım ayında göz altına alınmış ve hapse girmiştir.

Aydın Yöresine Ait Eklemedir Koca Konak Hikayesi Nedir? Atatürk'ün En Sevdiği Türkü! Aydın Yöresine Ait Eklemedir Koca Konak Hikayesi Nedir? Atatürk'ün En Sevdiği Türkü!

Engin Polat Kimdir?

Engin Polat, 1988 yılında dünyaya gelmiş ve günümüzde 36 yaşında olan bir iş insanıdır. Eşi Dilan Polat’ın Instagram’da yaptığı paylaşımlarla birlikte, en az eşi kadar tanınmış ve gündeme konu olmuş bir isimdir.

Engin Polat, 2013 yılında inşaat sektörü ile kariyerine yön çizmiştir. Bu alanda başarılı olduktan sonra ise, medikal estetik sektörüne adım atmıştır. Bu anlamda Engin Polat Dipomed Medikal adlı şirkette kurucu üye ve yönetim kurulu başkanı olarak görev almıştır.

Ancak serveti ile dikkatleri üzerine çeken Engin Polat, vergi kaçırma ve kara para aklama suçlarından dolayı geçtiğimiz yılın kasım ayında hapse girmiştir.

Muhabir: Ömer ARAZ