Muhabir: Yazar Silinmiş
Nazilli’de feci kaza
Aydın’ın Nazilli ilçesinde virajı alamayan sürücü dörtyolda bulunan bir dükkana girdi. Araç içerisinde sıkışan sürücünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Kaza, Nazilli’de Aydın - Denizli Karayolu üzerinde Dörtyol Kavşağı’nda gece saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre 09 AHE 703 plakalı araç sürücüsü E.A (25), Denizli istikametinden Aydın istikametine seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek ilk önce orta refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atarak dörtyolda bulunan bir dükkana giren araç sürücüsü E.A otomobil içerisinde sıkıştı. O sırada kazaya şahit olan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Araçta sıkışan sürücü itfaiye ve sağlık ekiplerinin yardımı ile çıkartılarak ambulansla bindirildi. İlk incelemeye göre E.A’nın durumunun ağır olduğu tespit edildi.
Öte yandan yapılan kamera incelemelerinde sürücünün aşırı süratli olduğu tespit edildi. Polisin, kazayla ilgili incelemeleri devam ediyor.
Yorumlar
Trend Haberler
Aydın'da müşterilerini dolandıran kuyumcuya 42 yıl hapis cezası
Nazilli’nin çözülemeyen sır dosyası: Kayıp Osman’dan 13 yıldır haber alınamıyor
Karacasu'da 49 yaşındaki Nazmi Sabancı ölü bulundu
Aydın’da ulaşıma zam geldi! İşte yeni tarifeler
Nazilli’de kahreden olay: 16 yaşındaki Cennet tüfekle yaşamına son verdi
Aydınlı esnafların dikkatine: 1 Ocak'tan itibaren başlıyor
Türkiye'nin en büyük zeytinliği Karacasu'da
Karacasu'da korku dolu anlar: Mahalleli sokağa döküldü
Aydın’da zeytinyağı fiyatları açıklandı
Karacasu'da acı ölüm: Önce biber dizdi, sonra kendini astı
Resmi İlanlar





