İncirliova ilçe merkezindeki Şehit Asteğmen Süleyman Çamlıca Bulvarı'nda Karayolları tarafından sürdürülen asfalt yenileme ve yol düzenleme çalışmaları kapsamında, dört şeritli yol çift şeride düşürülürken, trafik ışıkları da devre dışı bırakıldı.

Trafik akışı bir gidiş-bir geliş olarak sağlanırken, Hürriyet Mahallesi'nden çıkıp yolun karşısına geçmeye çalışan K.D. idaresindeki motosiklet, Efeler’den Germencik yönüne seyir halinde olan bir otomobille çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise kazayı yara almadan atlattı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

"KAZA GELİYORUM DEDİ" DEMİŞTİ

Öte yandan CHP eski İncirliova İlçe Başkanı Ümit Yaşar, kazadan bir gün önce yaptığı açıklamada, bölgede kaza riskinin yüksek olduğuna dikkat çekerek yetkilileri uyarmıştı.

Aydın’da zehir ticaretine gece baskını: 1 tutuklama
Aydın’da zehir ticaretine gece baskını: 1 tutuklama
İçeriği Görüntüle

Kazaya ilişkin fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Yaşar, “Kaza geliyorum dedi, dün uyarmıştık. Şehit Asteğmen Süleyman Çamlıca Bulvarı, Hürriyet Mahallesi Karabağ yolunda motosiklet sürücüsü karşıya geçmek isterken, otomobil çarpması sonucu yaralandı” ifadelerini kullandı.

Muhabir: EMRAH DİNÇER