TRT 1 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Gönül Dağı, konusu ve oyuncularıyla sıklıkla gündeme geliyor. Dizinin severlerinin bu seferki merak konusu ise Gönül Dağı dizisi Selma öğretmen oldu. Selma öğretmene hayat veren Melis Sevinç kimdir yanıtladık!

Gönül Dağı Selma Öğretmen Kimdir?

Gönül Dağı dizisinde yer alan Selma Öğretmen bir fen bilgisi öğretmenidir. İstanbul’da öğretmenlik hayatına başlayan Selma, tayin sebebiyle memleketi Gedelli’ye geri dönmüştür. Selma öğretmen aynı zamanda dizide yer alan Gedellili Ciritçi Abdullah’ın ahbabı ve Kalburla Güneş Taşıyan Adam’ın kızıdır.

Ancak Selma Öğretmen yıllar önce evlatlık verilmiştir ve evlatlık olduğundan haberi yoktur. Selma’nın annesi ise her fırsatta ona evlatlık olduğunu açıklamak istemiştir ancak bunu başaramamıştır.

Bu sebeple Selma öğretmenin Gedellili olduğundan haberi yoktur. Buraya yalnıza öğretmenlik yapmaya gelmiştir. Bu sebeple dizinin severleri, Selma öğretmenin hayatı değişecek mi oldukça merak etmektedir.

Öneri: Gönül Dağı Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede? Gedelli Köyü Gerçek Mi?

Melis Sevinc Kimdir 4

Melis Sevinç Kimdir?

Gönül Dağı dizisinde yer alan Selma Öğretmene ünlü oyuncu Melis Sevinç hayat vermektedir. Peki, Melis Sevinç kimdir? Günümüzde oyunculuğu ile tanınan Melis Sevinç, aslında Boğaziçi Üniversitesi’nin turizm işletmeciliği bölümünden mezundur. Ancak üniversite eğitimi sırasında güzelliğiyle dikkat çekmiş ve ID Studio Sanat ve Menajerlik şirketi ile tanışmıştır.

Melis Sevinç bu sebeple oyunculuk eğitimleri almaya başlamış, ardından ise kamera önünde rol almaya başlamıştır. Kameraların önündeki zarif ve fit görüntüsüyle Melis Sevinç boyu ve kilosuyla oldukça merak konusu olmuştur. Ünlü ismin, 171 cm boyunda ve 55 kg ağırlığında olduğu bilinmektedir.

Melis Sevinç kimdir merak edenleri için başarılı oyuncunun özel hayatını inceleyelim… Bu kapsamda Melis Sevinç eşi ile oldukça merak edilmektedir. Ancak genç oyuncu evli değildir.

Rüzgarlı Tepe Nerede Çekiliyor? Konusu Ne? Saat Kaçta? Oyuncuları Kim? Rüzgarlı Tepe Nerede Çekiliyor? Konusu Ne? Saat Kaçta? Oyuncuları Kim?

Melis Sevinç’in Cem Çelik ile sevgili olduğu bilinmektedir. Instagram’da oldukça aktif olan Melis Sevinç sevgilisi ile sıkça paylaşım yapmaktadır.

Melis Sevinc Kimdir 5

Melis Sevinç Kaç Yaşında? Nereli?

Melis Sevinç kimdir, merak edenleri için ünlü ismin yaşı ve memleketi ile devam edelim… Melis Sevinç 15 Aralık 1999 yılında dünyaya gelmiştir. Ünlü isim günümüz itibarıyla 24 yaşındadır.

Melis Sevinç İzmir’de dünyaya gelmiştir. Ancak aslen nereli olduğu onuşunda net bir bilgi yer almamaktadır.

Melis Sevinc Kimdir 1

Melis Sevinç Kariyeri

Melis Sevinç kimdir sorusu ile birlikte, ünlü ismin kariyeri de karşımıza çıkmaktadır. Meslek hayatının daha başlarında olan ünlü isim hakkındaki kariyer bilgileri ise yazının ilerleyen kısımlarında yer almaktadır.

Kariyerine 2019 yılında adım atan Melis Sevinç, Zalim İstanbul adlı diziyle ilk kez kameralarla tanışmıştır. Bu dizinin ardından ise Melis Sevinç kimdir sorusu sıkça araştırılmaya başlamıştır. Çünkü ünlü ismin bu dizideki rolü oldukça beğenilmiş ve konuşulmuştur.

Melis Sevinç Zalim İstanbul adlı televizyon dizisinden sonra, kariyer basamaklarını yavaş yavaş tırmanmaya başlamıştır. Bu kapsamda Hayaller ve Hayatlar adlı dizide yer almış ve dijital bir platforma film çekmiştir.

Melis Sevinç’in ilk filmi Sanki Her Şey Biraz Felaket, MUBİ adlı dijital dizi film platformunda yayınlanmıştır. Genç oyuncu Melis Sevinç 2023 yılında ise reyting rekortmeni dizi Gönül Dağı’nın kadrosuna dahil olmuştur. Gönül Dağı dizisinde Selma öğretmen karakterine hayat vermekte ve adından söz ettirmektedir.

Melis Sevinc Kimdir 6

Melis Sevinç Hangi Dizilerde Oynadı?

Melis Sevinç kimdir sorusu kapsamında genç oyuncunun kariyerini inceledik. Şimdi merak Gönül Dağı’nın Selma öğretmeni Melis Sevinç’in yer aldığı dizilere bir göz atalım.

Kariyerinin daha çok başlarında olan Melis Sevinç oynadığı diziler kapsamında oldukça konuşulmakta ve oyunculuk alanındaki başarısıyla dikkatleri üzerine çekmektedir.

Melis Sevinç’in oynadığı diziler kronolojik olarak aşağıdaki gibidir:

  • Zalim İstanbul (2019)
  • Hayaller ve Hayatlar (2022)
  • Gönül Dağı (2023)

Gönül Dağı Konusu Nedir?

Gönül Dağı adlı dizi konusu gereğince Türk halkına oldukça hitap eden; gerçek sevgiyi, aşkı, insan ilişkilerini, dramı ve komediyi bünyesinde barındıran bir dizidir.

Gönül Dağı, çocukluk aşkı Dilek'e kavuşmanın hayalini kuran Taner karakteri ve iki kuzeninin hikayesini konu almaktadır. Anadolu’da yaşayan bu gençler ise tüm kısıtlı imkanlara rağmen, aşkları uğruna mücadele etmektedir.

Gönül Dağı’nda yer alan aşk hikayelerinin yanı sıra, yoğun şehir hayatının unutturduğu Anadolu insanının samimiyeti ve sıcaklığı da diziye konu olmaktadır. Bu kapsamda gelenekler, değerler, umutlar, komşuluk ilişkileri, hayat mücadelesi ve saf sevgi gibi konular dizide sıklıkla karşımıza çıkmaktadır.

Muhabir: Ömer ARAZ