​Bayram tatili nedeniyle yerli ve yabancı turistlerin akın ettiği Didim'de, Mavişehir pazarı da hareketli günlerinden birini geçirdi. Buna rağmen pazardaki yoğunluğun istenen seviyeye ulaşmadığı gözlendi. Sezonun tam olarak başlamaması nedeniyle pazardaki bazı iş yerlerinin kapılarına henüz kilit vurulmuş olduğu görülürken, birçok esnafın ise resmi açılış öncesi tezgahlarını düzenleme ve hazırlık çalışması yaptığı dikkat çekti.

Mavisehir Pazarinda Bayram Yogunlugu Beklentinin Altinda Kal 666183 108Be9

YABANCI TURİSTLERİN İLGİ ODAĞI

​Pazarın bu bayramdaki en renkli ziyaretçileri ise yine yabancı turistler oldu. İlçede tatilini geçiren yabancı misafirler, pazar tezgahlarını gezerek bol bol alışveriş yaptı.

Mavisehir Pazarinda Bayram Yogunlugu Beklentinin Altinda Kal 666183 0B686C

Başkan Gençay’dan Mavişehir iddialarına yanıt: “%400 Zam Yalanını İspatlasınlar!”
Başkan Gençay’dan Mavişehir iddialarına yanıt: “%400 Zam Yalanını İspatlasınlar!”
İçeriği Görüntüle

​EN FAZLA İLGİ GİYİME

​Pazarda farklı sektörlerden pek çok ürün sergilenirken, bayram alışverişinde aslan payını giyim sektörü aldı. Ziyaretçilerin en çok giyim tezgahlarına yöneldiği ve bu alanda yoğunluk oluşturduğu görüldü. Mavişehir esnafı, bayram sonrası yaz sezonunun tamamen açılmasıyla birlikte pazardaki hareketliliğin ve satışların daha da artmasını umut ediyor.

Mavisehir Pazarinda Bayram Yogunlugu Beklentinin Altinda Kal 666183 B51B97

Muhabir: HÜSEYİN ÇALIŞKAN