Muhabir: Yazar Silinmiş
Kenan Sofuoğlu kariyerini noktalıyor
Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, yaşadığı sakatlıklardan dolayı ailesinin tedirgin olması ve bununla beraber Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın da isteği üzerine yarış kariyerini noktalayacağını açıkladı.
Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu kariyerini noktalama kararını aldı. Sofuoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 12-13 Mayıs'ta İtalya'da jübile yaparak yarış hayatına nokta koyacağını belirtti. 2007, 2010, 2012, 2015 ve 2016 yıllarında şampiyonluklar elde eden başarılı sporcunun yaptığı açıklama şöyle:
"Bu hafta sonu İtalya'da 'JÜBİLE' yapma kararı aldık. Son zamanlarda yaşamış olduğumuz sakatlıklar, ailemin korkuları ve Cumhurbaşkanımın artık bırakmam gerektiği talimatı düşündüğümden erken bir zamanda bu kararı almamıza sebep oldu. Gözüm arkada kalmayacak çünkü ülkemizi Dünya arenasında temsil edecek sporcular yetiştirdik, Şanlı Bayrağımızı onlara teslim ediyorum. 20 yıl önce başlayan kariyerimizde hayalim Dünya şampiyonalarında yarışabilmekti. Şükürler olsun ki Rabbim bize 5 kez şampiyon olmayı nasip etti. Bu şampiyonlukları almamızda çok kişinin emeği var! Bizi bu yolda destekleyen ve dualarını esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunarım.Yarıştığım takım ve sevenlerim için 12-13 Mayıs İtalya'da jübile yapacağız!"
Yorumlar
Trend Haberler
Aydın'da müşterilerini dolandıran kuyumcuya 42 yıl hapis cezası
Nazilli’nin çözülemeyen sır dosyası: Kayıp Osman’dan 13 yıldır haber alınamıyor
Karacasu'da 49 yaşındaki Nazmi Sabancı ölü bulundu
Aydın’da ulaşıma zam geldi! İşte yeni tarifeler
Nazilli’de kahreden olay: 16 yaşındaki Cennet tüfekle yaşamına son verdi
Türkiye'nin en büyük zeytinliği Karacasu'da
Aydınlı esnafların dikkatine: 1 Ocak'tan itibaren başlıyor
Karacasu'da korku dolu anlar: Mahalleli sokağa döküldü
Aydın’da zeytinyağı fiyatları açıklandı
Karacasu'da acı ölüm: Önce biber dizdi, sonra kendini astı
Resmi İlanlar




