Aydın Süper Amatör Lig ekiplerinden Aydın Yıldızspor, Kaya Özcan başkanlığında geleceğe yatırım yapmaya devam ediyor. Bugüne kadar birçok genç oyuncuyu kadrosuna katan Aydın Yıldızspor, altyapıya 7 önemli transfer daha gerçekleştirdi.
“TÜM İMKANLAR SAĞLANACAK”
Mavi-beyazlılar, Haktan Özer, İsmail Efe Kahraman, Necati Işık, Atıf Ömer Çelik, Miraç Kahraman, Ali Ege Nar ve Musa Doğan’ı transfer etti. Transferle ilgili Aydın Yıldızspor’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kulübümüz, altyapı yapılanmasını güçlendirme ve sportif hedeflerini daha ileriye taşıma vizyonu doğrultusunda önemli transferlere imza atmıştır. Bu kapsamda Haktan Özer, İsmail Efe Kahraman, Necati Işık, Atıf Ömer Çelik, Miraç Kahraman, Ali Ege Nar ve Musa Doğan kulübümüz bünyesine katılmıştır.
Bu transferde emeği geçen Köşk spor kulübü başkanı Önder Tuna ve Umurlu yıldızları kulüp başkanı Yüksel Artun’a emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Yeni transferlerimizin, yetenekleri, çalışma disiplinleri ve gelişime açık yapılarıyla kulübümüze önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Sporcularımızın hem bireysel gelişimleri hem de takım başarısı adına en iyi ortamda çalışmalarını sürdürebilmeleri için gerekli tüm imkânlar sağlanacaktır. Kulübümüze katılan tüm sporcularımıza “hoş geldiniz” diyor, yeni sezonda başarılarla dolu bir süreç geçirmelerini temenni ediyoruz.”
Aydın Yıldızspor Kulüp Başkanı Kaya Özcan da genç oyuncularla bir araya gelerek başarı diledi.




