Yeni Mahalle’de yaşayan Çınar Karaduman, öğle saatlerinde evden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamamıştı. Ailenin polis ve jandarmaya yaptığı kayıp ihbarının ardından ekipler harekete geçti.

Başkan Zencirci’den ikramiye müjdesi
Başkan Zencirci’den ikramiye müjdesi
İçeriği Görüntüle

Saatler süren endişeli bekleyişin ardından 10 yaşındaki çocuk, Efeler ilçesinde bulundu. Polis ekipleri tarafından bulunan çocuğu, aile teslim almak için Gemencik’ten Efeler’e gitti.

AİLE DERİN NEFES ALDI

Kurban Bayramı’nın ilk gününde çocuklarının kaybolmasıyla büyük korku yaşayan Karaduman ailesi, gelen bulundu haberi ile derin nefes aldı. Aile, arama çalışmalarına destek veren vatandaşlara ve güvenlik güçlerine teşekkür etti.

Whatsapp Image 2026 05 27 At 23.14.58

Çocuğunu Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü’nden teslim alan aileye Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci de eşlik etti. Zencirci, “Kayıp ihbarı yapılan işitme engelli çocuğumuz Çınar Karaduman’ın bulunması büyük bir mutluluk oldu. Çocuk Şube Müdürlüğünde minik Çınar ile buluştuk. Küçük kardeşimize ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Muhabir: EMRAH DİNÇER