Sultanlar Ligi ekibi Aydın Büyükşehir Belediyespor, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Dış transferde gaza basan ve geçtiğimiz hafta Çukurova Belediyespor forması giyen başarılı smaçör Angela Leyva Tagle ile anlaşan Mavi Beyazlılar, kadrosunu önemli bir oyuncuyla daha güçlendirdi. Kanada milli takımı forması giyen başarılı smaçör Hilary Johnson Howe ile Aydın ekibi sözleşme imzaladı. Milli takım formasıyla NORCECA Kupası’nda bronz madalya kazanan 1998 doğumlu Howe, son olarak Radomka Radom forması giydi. Milli voleybolcu aynı zamanda Kanada Milli Takımı’nın 2024 geniş kadrosunda da yer alıyor.

Kanadali Smacorden Aydina Mesaj 473763 76B2E09Be2A44B5Dac485D2Af9A8E081

TFF 3. Lig maçı Didim’de oynanacak TFF 3. Lig maçı Didim’de oynanacak

“ÇOK HEYECANLIYIM”


Aydın’ın Sultanları’nın başarısı için ter dökecek olan Hilary Johnson Howe, Aydınlı taraftarlara mesaj gönderdi. Kulübün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Howe, Aydın’da olacağı için çok heyecanlı olduğunu belirterek, “Herkese merhaba. Benim adım Hilary Johnson Howe. Ben Kanadalı’yım. 2024-25 sezonunda Aydın’da olacağım. Türkiye’de yaşayacağım için, taraftarımız ile inanılmaz voleybolu deneyimleyeceğim için çok heyecanlıyım. Benim için harika bir deneyim olacak. Takım ile birlikte çalışarak umuyorum ki çok başarılı bir sezon geçireceğiz. Sonbaharda görüşmek üzere” dedi.

Kanadali Smacorden Aydina Mesaj 473763 E800655230Ecd9538C063F4E8F65Cb94

TRANSFER AÇIKLANDI


Aydın BBSK’dan transferle ilgili yapılan paylaşımda ise, “Hoş geldin Hilary Howe. Yeni sezon kadro planlamaları çerçevesinde çalışmalarını sürdüren takımımız; Kanada milli takımı forması giyen başarılı smaçör Hilary Johnson Howe ile sözleşme imzaladı. Sporcumuzun başarılı bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.
 

Muhabir: KAZIM YÖRÜKCE