Instagram, kullanıcı deneyimini iyileştirmek adına yeni bir özelliği hayata geçirecek. Yakında "My Week" adıyla sunulacak olan yeni özellik, Instagram hikâyelerinizi 7 gün boyunca profilinizde tutmanızı sağlayacak.

BİR HAFTA PAYLAŞMA!

Instagram, geçtiğimiz günlerde Yakın Arkadaşlar özelliğini reels ve gönderiler için de geçerli hâle getirmişti. Bir yandan da yapay zekâ çalışmalarına tam gaz devam eden Instagram, kullanıcılara yeni bir özellik daha sunacak. Tıpkı Yakın Arkadaşlar özelliğindeki iyileştirme gibi 'Instagram Hikâyeler'in kapsamı da genişliyor. Şu anda 24 saat boyunca yayında kalan hikâyeler, yakında gelecek "My Week" özelliği ile 7 gün boyunca profilde tutulabilecek. Öne çıkarılanlar kısmındaki hikâyelere benzetilen bu yeni özellik, kullanıcıların istediği zaman bir hikâyeyi ekleyip çıkarmasına ve bir hafta boyunca takipçileriyle paylaşmasına olanak tanıyacak.
Henüz test aşamasında olan yeni özelliğe şimdilik erişim sağlanmıyor. Ancak Instagram kullanıcılarla yakın zamanda My Week özelliğini buluşturmayı hedefliyor. Meta'nın özelliği kademeli bir şekilde kullanıma açması bekleniyor.