Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) genel kurulunda oda başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin desteğiyle yeniden başkan seçilen Muhammet Ali Künkcü, Germencik Sanayisi Yaşatma ve Koruma Derneği tarafından Sanayi Sitesi’nde düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Programda esnaflarla bir araya gelen Künkcü, daha sonra Germencik Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Germencik Belediyesi’nden ’1 Mayıs’ kararı
Germencik Belediyesi’nden ’1 Mayıs’ kararı
İçeriği Görüntüle

Künkcü, oda binasında Başkan Bilgin Balat ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Ziyarette, esnaf ve sanatkarların yaşadığı sorunlar ile talepler ele alınırken, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Ilk Ziyareti Germencike Yapti 659840 E07E5A

TEŞEKKÜR ETTİ

Göreve yeniden seçilmesinin ardından ilk ziyaretini Germencik’e yapan Künkcü, Balat ve yönetimine gösterdikleri ilgi ve misafirperverlik için teşekkür etti. Oda Başkanı Bilgin Balat ise Künkcü’yü yeniden başkanlığa seçilmesinden dolayı tebrik ederek, ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ