Şahane Hayatım NOW TV'de Çarşamba akşamları ekrana geliyor. İzleyicileri ekrana kitleyen dizinin oyuncu kadrosu da merak ediliyor. Şahane Hayatım dizisinin Şebnem'i Hilal Altınbilek kimdir? Sizin için yanıtladık...

Şahane Hayatım’ın Şebnem’i Kimdir?

Televizyon ekranlarının sevilen dizisi Şahane Hayatım’da Şebnem karaterine hayat veren Hilal Altınbilek, gerek oyunculuğu gerekse güzelliği ile gündemden düşmüyor.

Hilal Altınbilek, Şebnem Gümüşçü karakteri ile; hırslı, lükse düşkün, dik başlı bir genç kadını canlandırmaktadır.

Hilal Altinbilek Kimdir 1

Hilal Altınbilek Kimdir?

Yayınlandığı dönemin popüler dizileri olan ‘Bir Zamanlar Çukurova’ ve ‘Karagül’ gibi televizyon dizilerinde yer almasıyla hayatımıza giren Hilal Altınbilek, başarılı bir oyuncu ve tiyatrocudur.

Tiyatroya olan ilgisi ilkokulda başlayan güzel oyuncu, üniversitede Ege Üniversitesi İşletme bölümünü kazanmıştır. Altınbilek, henüz öğrenciyken oyunculuğa başlamıştır.

Oyunculuk ve tiyatro alanında kendini geliştirmek isteyen Hilal Altınbilek; 2009 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi, Çağdaş Drama Topluluğu ve Ali Haydar Elçığ'dan oyunculuk eğitimleri almıştır.

Hilal Altınbilek ilk oyunculuk deneyimini Derin Sular adlı günlük televizyon dizisinde yaşamıştır. Bu dizideki başarısından sonra, Özcan Deniz, Ece Uslu ve Mesut Akusta gibi ünlü oyuncularla aynı yapımlarda yer almaya başlamıştır.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Hilal Altınbilek Instagram’da 1.5 Milyon takipçiye sahiptir. Uygulamada, ‘@hilalaltinbilek’ kullanıcı adıyla yer almaktadır.

Hilal Altinbilek Kimdir 9

Hilal Altınbilek Kaç Yaşında? Nereli?

Hilal Altınbilek kimdir sorusunun yanında yaşı da merak edilmektedir. Hilal Altınbilek, 11 Şubat 1991 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Günümüz itibarıyla 33 yaşında olan ünlü oyuncu, bir kova burcu kadınıdır.

Oyuncu İzmir’de doğmasında rağmen, aslen İzmirli değildir. Kosovalı bir aileden gelen Hilal Altınbilek, Yugoslavya göçmenidir.

Hilal Altınbilek Estetikli Mi?

Güzelliği ile dündemden düşmeyen Hilal Altınbilek eski hali ile kıyaslandığında, yüzüne yaptırdığı işlemlerle ilgili de sıklıkla konuşulmaktadır. Ünlü isim konuya bizzat kendisi bir açıklama getirmekle birlikte, estetik işlemlerin sadece burnunda ve dişlerinde olduğu bilinmektedir.

Hilal Altınbilek bahsi geçen açıklamada ise şu sözlere yer vermiştir:

  • “Estetik sadece burnumda ve dişlerimde var. O kıyasladıkları 10 sene önceki halim. Yaptırdığım işlemler yüzümün tam ortasında olduğu için büyük bir fark yaratıyor.”

Hilal Altınbilek boy ve kilosu da sıkça merak edilmektedir. 175 cm boyunda olan Hilal Altınbilek kilo olarak 55 Kg ağırlığındadır.

Hilal Altınbilek Sevgilisi Kim?

Güzel oyuncu, uzun bir süre ünlü otel işletmecisi olan Mehmetcan Uzun ile aşk yaşamıştır. Ancak Hilal Altınbilek sevgilisi Mehmetcan Uzun ile 2023 yılında yollarını ayırmıştır.

Ünlü oyuncunun günümüzde ise bir hayat arkadaşı veya sevgilisinin olmadığı bilinmektedir.

Hilal Altinbilek Kimdir 8

Hilal Altınbilek Dizi ve Filmleri

Hilal Altınbilek bir dönem Karagül’ün Özlem’i olarak tanınmıştır. Bu diziden sonra Hilal Altınbilek filmleri ve dizileri merak konusu olmaya başlamıştır.

Hilal Altınbilek hangi dizilerde oynadı sorusunun cevabı ise, aşağıdaki gibidir:

  • Derin Sular (2011)
  • Karagül (2013)
  • Hayatımın Aşkı (2016)
  • Bir Zamanlar Çukurova (2018)
  • Şahane Hayatım (2023)

Hilal Altınbilek TV dizileri ile bilinse de sinema filmi de çekmiştir. Altınbilek, 2018 yılında Çağan Irmak’ın ‘Çocuklar Sana Emanet’ adlı sinema filminde Engin Akyürek ile başrolde yer almıştır.

Muhabir: Ömer ARAZ