ADÜ Kuşadası MYO , Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Efes Antik Kenti’ne teknik gezi düzenledi. Geziye ADÜ Kuşadası Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Pınar Altıok Gürel, Aşçılık, İkram Hizmetleri ve Turizm ve Otel İşletmeciliği programlarında eğitim görmekte olan öğrenciler, akademik ve idari personel katılım gösterdi. ADÜ Kuşadası Meslek Yüksekokulu İkram Hizmetleri Programı Koordinatörü Profesyonel Turist Rehberi Dr. Öğretim Görevlisi Yeter Çan Domruk’un sunumuyla, Efes Antik Kenti’nin tarihî süreç içerisinde geçirmiş olduğu bütün aşamalar, ülkemiz için taşıdığı kültürel ve turistik önem öğrencilere aktarıldı.

Adu Kusadasi Ogrencileri Efes Antik Kenti Gezdi 463581 9376473B792Bd7229D7B46C170B73Deb

EFES ANTİK KENTİN TÜM AYRINTILARI ANLATILDI

Gezi kapsamında Magnesia Kapısı, Doğu Gymnasiumu ve Devlet Agorası Hamamları, Agora, Odeon, Prytaneion, Herakles Kapısı, Kuretler Caddesi, Skolastika Hamamları, Latrina, Traian Çeşmesi, Yamaç Evler, Hadrianus Tapınağı, Aşk Evi, Mermer Cadde, Celcius Kütüphanesi, Ticaret Agorası, Mermer Cadde, Büyük Tiyatro, Liman Caddesi gibi öne çıkan Efes Antik Kenti Yapıları teknik ve bilimsel olarak bütün ayrıntıları öğrencilere anlatıldı.

ADÜ Fen Fakültesinde kan değişimi ADÜ Fen Fakültesinde kan değişimi

Adu Kusadasi Ogrencileri Efes Antik Kenti Gezdi 463581 53C7B4333E340Bee749D0606022C2E69

GEZİYE KATKI SUNANLARA TEŞEKKÜR EDİLDİ

Efes Antik gezisi boyunca, katkılarıyla öğrencileri bilgilendiren katılımcılara teşekkür eden ADÜ Kuşadası MYO idaresi, ’Dr. Yeter Çan Domruk’a renkli ve muhteşem anlatımı için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Efes Antik Kenti teknik gezimizin gerçekleşmesi için günler öncesinden değerli emeklerini esirgemeyen ADÜ Kuşadası MYO Müdür Yardımcılarımız Sayın Öğr. Gör. Dr. Ahu SEZGİN’e ve Sayın Öğr. Gör. Nurcan YILMAZ’a, katılım gösteren değerli hocalarımıza ve idari personelimize, gezide ADÜ Kuşadası Meslek Yüksekokulu olarak gerçek bir aile olduğumuzu tüm davranışlarıyla sergileyerek bizleri gururlandıran sevgili öğrencilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Gezimizde yiyecek içecek ikramlarını üstlenerek bizleri onore eden Gastronomi Derneği’ne ve Turizm Haftası sebebiyle teknik gezimizin gerçekleştirilmesinde bizlere desteğini esirgemeyen Sayın Rektörlüğümüzün ilgili tüm birimlerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sevgi ve saygılarımızla’ dedi.

Muhabir: Aylin Eser