Atatürk Kongre Merkezi Aydın Bey Salonu’nda gerçekleşen eğitime, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemal İyem, Prof. Dr. Nuh Kılıç ve Prof. Dr. Erkan Salan ile Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bertan Akyol, ilgili akademik ve idari personel katıldı.

"DÜZENLEMELERE DAHİL OLUYORUZ"


İSG Birim Koordinatörü Öğr. Gör. Muammer Erden tarafından birim ve faaliyet tanıtımının gerçekleştirilmesinin ardından Rektör Prof. Dr. Bülent Kent yaptığı açılış konuşmasında, ADÜ’de oluşturulan İSG kurulların üyeleri olarak düzenlemelere doğrudan dâhil olmanın, sorumluluk alanındaki birim ve çalışanlar ile koordineli şekilde çalışmanın, gerekli bildirimlerin zamanında ve uygun şekilde yapılmasının önemine değinerek, “Bu farkındalık ve özveri ikliminin tüm çalışma hayatınız boyunca daim olmasını ve Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Kurul Eğitiminin yararlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Adude Is Sagligi Ve Guvenligi Egitimi 459010 1F0422F75723Fb4Ab1020E8D9F493Ab4

Aydem Duyurdu. Nazilli elektrik kesintisi 11 Mayıs 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi Aydem Duyurdu. Nazilli elektrik kesintisi 11 Mayıs 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNİN ÖNEMİ


Eğitimde, Dr. Öğr. Üyesi Ferhat Şirinyıldız “İş Sağlığı ve Güvenliği Konularında Ulusal Mevzuat ve Standartlar”, Öğr. Gör. Evrim Çevik “Kurulun Görev ve Yetkileri”, Doç. Dr. Pakize Özçifçi Yılmaz,”İş Hijyeninin Temel İlkeleri”, “Meslek Hastalıkları”, Öğr. Gör. Evrim Çevik “Acil Durum Önlemleri”, “İş Yerlerine Ait Özel Riskler”, “Risk Değerlendirmesi” Öğr. Gör. Şinasi Yaylagül “İletişim Teknikleri” konularında bilgi verdi.

Adude Is Sagligi Ve Guvenligi Egitimi 459010 A8Ce99B615278032E3D886D27358De70

Kaynak: HABER MERKEZİ