Üniversite Hastanesinde hizmet vermeye başlayan yeni yaşam merkezi “İbn-i Sina Kafeteryası”nın açılışına ADÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’in yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemal İyem, Prof. Dr. Nuh Kılıç ve Prof. Dr. Erkan Salan, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bertan Akyol, Rektör Danışmanı ve ADÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mücahit Avcil, Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Fatih Hacıyusufoğlu, enstitü müdürleri, fakülte dekanları, meslek yüksekokulu müdürleri, akademik ve idari personel ile vatandaşlar katıldı.

500 KİŞİ KAPASİTELİ


Hastanenin yaşam kalitesini artırması amaçlanan proje ile aynı zamanda, hastane personelinin motivasyonunu ve memnuniyetini artırarak, sağlık hizmetlerinin kalitesinin yükseltilmesinin hedeflediğini belirten ADÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, “Üniversitemiz Hastanesi her geçen gün artan hizmet kalitesi ile birlikte sadece Aydınlı vatandaşlarımıza değil tüm Ege Bölgesi’ne ve hatta diğer bölgelerden gelen vatandaşlarımıza da hizmet sunmaktadır. Sağlık alanında sunduğumuz hizmetlerin yanında hasta ve hasta yakınlarına daha kaliteli hizmet verebilecek kapalı alanı bulunan nezih bir binaya ihtiyaç vardı. Bu nedenle hastane bölgesinde, hasta ve hasta yakınlarının, ziyaretçilerin ve personelimizin yiyecek içecek ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri, kapalı ve açık alanlardan oluşan 650 metrekare yerleşim alanı ile 500 kişiyi ağırlayabilecek kapasiteye sahip olan Kafeteryamızın açılışı vatandaşlarımıza hayırlı olsun. 2023 yılının Aralık ayında yapımına başladığımız projenin tüm tefrişatı ile birlikte bütçesi tamamen İktisadi İşletmemiz tarafından karşılandı.” dedi.

Adunun Yeni Kafetaryasi Hizmete Girdi 462727 B1133Ece0456200F84Bd6C4365287E9E

12 AYDA 12 PROJE TAMAMLANDI

Altıntaş’ın acı günü Altıntaş’ın acı günü


2024 yılında 12 ayda 12 projenin açılışının gerçekleştirileceğini vurgulayan Rektör Prof. Dr. Bülent Kent, ADÜ Hastanesi adına yapılacak hizmetlerin devam edeceğini söyledi. Açılış töreninin ardından kafeteryada bulunan hasta ve hasta yakınlarıyla bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Bülent Kent, vatandaşlarla istişarelerde bulundu.

Adunun Yeni Kafetaryasi Hizmete Girdi 462727 5B8A31223386F34964Dfbdd81E7Bcd3E

Muhabir: Kazım Yörükce