Köşk ilçesine bağlı kırsal Başçayır Mahallesi'ndeki Başçayır Ortaokulu öğrencilerinin hazırladıkları 'Bi Dünya Meslek' projesinin konuğu Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Umut Tuncer olmuştu. Okulu üç ay önce ziyaret eden Tuncer, katıldığı söyleşide öğrencilere hem mesleği hem de Türkiye'nin kültür ve turizmi açısından önemli olan kültürel mirasları hakkında bilgiler verdi.

KİTAP SÖZÜNÜ TUTTU

Tuncer, söyleşinin ardından öğrenciler ile sohbet edip, ihtiyaçlarını sordu. Okulda yapımı tamamlanan ancak hiç kitap olmayan bir kütüphanenin bulunduğunu öğrenen Tuncer, kitap desteği sözü verdi. Tuncer, öğrencilere verdiği sözü yerine getirdi. Tuncer’in girişimleriyle toplanan kitaplar Başçayır İlkokuluna ulaştırıldı.

MUTLULUĞU KALPLERE ULAŞTIRDIK

Okula kitapları teslim eden Tuncer, kolilerden çıkarıp kitapları raflara yerleştirdi. Öğrencilerin kitap mutluluğuna ortak olan Tuncer, “Köşk ilçemizde Başcayır İlkokulu öğrencilerimize kütüphanelerini kitapla doldurma sözü vermiştik. Kitapları raflara, mutluluğu kalplere ulaştırdık. Evlatlarımızın pozitif enerjisiyle de çalışma gücümüzü katladık” dedi.