Okulda yapılan etkinlikler çerçevesinde öğrenciler, aileleriyle birlikte turşu kurdu, turşu yarışması düzenledi. Kurabiye ve ekmek yapımı etkinlikleriyle çocuklar üretmenin ve yerli ürün kullanmanın önemini uygulamalı olarak öğrendi.

Bozdoganda Minikler Ekmek Yapmasini Ogrendi 5F96E1B1306E7A73302E00A4Baec43De

Acarlarlı öğrenciler hem okuyacaklar, hem de çalışacaklar
Acarlarlı öğrenciler hem okuyacaklar, hem de çalışacaklar
İçeriği Görüntüle

Yerli Malı Haftası kapsamında özellikle ekmek yapım sürecine katılan minikler, emek, paylaşım ve tutumlu olmanın değerini yaşayarak deneyimledi. Aile katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikler, öğrenci ve velilerden büyük ilgi gördü.

Bozdoganda Minikler Ekmek Yapmasini Ogrendi B750Ab222De03D5D1Ecb19Bcb632B915

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI