Koçarlı Belediyesi, yeni yıl dolayısıyla belediye personeli ve ailelerine yönelik moral yemeği programı düzenledi. Millet Bahçesi’nde yapılan programa Belediye Başkanı Nedim Kaplan ve eşi Nazlı Kaplan’ın yanı sıra Cumhur İttifakı meclis üyeleri de katıldı. Programda eşi ile birlikte tüm masaları tek tek gezen Başkan Kaplan, yakından ilgilendiği personel ve ailelerini selamlayarak sohbet etti. Protokol masası oluşturulmasına da izin vermeyen Kaplan, rastgele bir personelin masasına oturarak, yemeğini yedi.

"BÜYÜK BİR AİLEYİZ"


Yemeğin ardından, meclis üyelerini de yanına alarak açıklamalarda bulunan Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, "İlçemizin 52 mahallesinin sorunlarını çözmek için meclis üyelerimiz ve çalışma arkadaşlarımız ile birlikte var gücümüzle çalışıyoruz. Yeni yıla sayılı günler kala, sizlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Biz büyük bir aileyiz. İlçemizde yaşayan herkes bizim dostumuz, ablamız, annemizdir. Bizim güzel eserler bırakmak için yaşam kaynağımızdır. Hep birlikte daha güzel bir Koçarlı için canla başla çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

MUHALEFET MECLİS ÜYELERİ KATILMADI


Programa muhalefet meclis üyelerini de davet ettiklerini dile getiren Başkan Kaplan, “Biz, sadece Cumhur İttifakı meclis üyelerinden ibaret değiliz. Muhalefet de var, onları da eşleriyle birlikte programa davet ettik. Telefonla da arattım kendilerini. Netice itibariyle sadece bir grubun, bir zümrenin gecesi değil bu. Buraya, Koçarlı halkının tüm meclis üyelerinin katılımı olsun istedim. Belki işleri vardır, gelememişlerdir, çok önemli değil. Ama biz kararlarımızı mutfakta hep birlikte alıyoruz. O kararı aldıktan sonra da hep birlikte arkasında dimdik durarak uyguluyoruz. İnşallah çalışma arkadaşlarımızla, meclis üyelerimizle birlikte daha güzel işlere imza atacağız” ifadelerini kullandı. Konuşmasını tamamlayan Başkan Kaplan, belediye personeli ile birlikte zeybek oynadı. Kaplan’a eşi de eşlik etti.

PERSONELİN ÇALIŞMASINA İZİN VERMEDİ


Öte yandan Başkan Kaplan, programda hiçbir belediye personelinin çalışmasına izin vermedi. Kiralanan organizasyon şirketi çalışanlarının hizmet ettiği programda Başkan Kaplan, belediye personeline çeşitli hediyeler de takdim etti. Programda stres atıp, moral bulan belediye personelleri de, Başkan Kaplan’a teşekkür etti.