2024 kurban kesim bedeli ne kadar oldu? 2024 kurban kesim bedeli ne kadar oldu?

 Aileler ve çocuklar bu etkinlikte buluşarak doyasıya eğlenecek
Bozdoğan Belediyesi tarafından 27 Nisan Cumartesi günü saat 16:00'da Bozdoğan Şehir Stadında düzenlenecek olan geleneksel çocuk şenliği için geri sayım başladı.
Şenlik kapsamında çocuklara yönelik pek çok etkinlik yer alacak. Çocuklar yüz boyama standı, şişme oyun parkı, müzik ve çeşitli yarışmalar gibi birbirinden eğlenceli aktivitelerle çocuklar keyifli bir gün geçirecek.
Ayrıca şenlikte uçurtma etkinliği de düzenlenecek. Bozdoğan Belediyesi, katılımcı çocuklara ücretsiz uçurtmalar dağıtarak hem eğlenceli bir zaman geçirmelerini sağlayacak hem de gökyüzünde renkli bir şölen sunmuş olacak.

Bozdoganli Cocuklar Bu Etkinlikte Bulusacak 465430 Bfec0D037A3C9Ee5Bc4153748D19B54A

TÜM HALKI DAVET ETTİ


Bozdoğan Belediye Başkanı M. Galip Özel, etkinliğin çocukların mutluluğu için düzenlendiğini belirterek, tüm çocukları ve ailelerini şenliğe davet ederek, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz, mutluluğumuz, yaşam kaynağımız. Bozdoğan Belediyesi olarak her daim çocuklarımızın yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Tüm çocuklarımızı ve değerli ailelerini 27 Nisan Cumartesi günü saat 16.00’da Şehir Stadımıza doyasıya eğlenmeye bekliyorum” ifadelerini kullandı.
 

Muhabir: NAZLI ALTINAYAR