CHP Didim İlçe Örgütünce dayanışma kahvaltısı düzenlendi. Didim Çapari Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıya CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak, CHP’li Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve eşi, CHP Aydın İl Sekreteri Okan Kılıç, CHP İl Başkan Yardımcısı Serkan Doğan, İYİ Parti Didim İlçe Başkanı Vefa Berk Tezsezener, CHP ve İYİ Partili belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul, Didim ESKKK Başkanı Ali İhsan Kubaliç, ADD Didim Şube Başkanı Türker Bacaksız, eski ilçe başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

“İKTİDARA HAZIRIZ”

Etkinlikte İlçe Başkanı Koçak ve Başkan Atabay ile bazı yöneticiler, partilileri kapıda karşıladı. Partililer kahvaltı servisini pandemi dolayısıyla kendi imkanlarıyla aldı. Etkinlikte ilk konuşan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, pandemi öncesinde bu kahvaltıyı düzenleme fikirleri olduğunu belirterek, “2 sene sonra ancak düzenleyebildik ama o günden bu yana partililerimiz yine aynı sevinç ve istekle buradayız.” diye konuştu. Başkan Atabay, CHP’li belediyelerin tarım fuarından örnekler vererek, tüm CHP’li belediyelerin sosyal belediyecilik yaptığını ve iktidara hazır oldukları ifade etti.

“NİFAK TOHUMU TAŞIYANLARI PARTİDEN SÖKÜP ATALIM”

Başkan Atabay, “Dalga dalga CHP, ortakları ve müttefikleriyle beraber iktidara geliyor. Buna inanın; tüm belediyeler ve yöneticiler buna inanmış bize düşen yerelde bunu korumak. Bu birlikteliğimizi korumak… Bir takım düşünceleriyle nifak tohumu ekmek isteyenler veyahut dışarıdan partimize gelenleri de nasıl ki bu iktidara karşı da birleştiysek bu birliği yok etmek isteyenlere karşı bu zihniyetteki insanları da partimizden söküp atalım. Ne iş yapıyor olursa olsun, ne kadar zamandır kayıtlı olursa olsun yok kardeşim öyle bir şey; yeni girmiş bir partili ile eski partili arasında zihniyet farkı varsa hangisi Mustafa Kemal Atatürk’ü zihniyetinde taşıyorsa onu baş üstünde taşıyalım. Binlerce partili bir aradaydık herkesin tek düşündüğü iktidara geliyoruz. Bizde bu düşünceyle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

“ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak ise koronavirüs sebebiyle uzun süredir ayrı kaldıklarını kaydederek, “Bu virüs sebebiyle çok sevdiğimiz üyelerimizi ve arkadaşlarımızı da kaybettik. Bu birlikteliğimizi kaybetmeden çok çalışacağız ve çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
Koçak, konuşmasında Abant Kampı dolayısıyla katılamayan CHP’li vekillerin mesajını okudu. Kahvaltı etkinliğinde ilçe yöneticileri ile partililer birlikte şarkılar söyleyerek iktidar mesajı verdi.