Germencik Esnaf ve Sanatkarlar Odası, önümüzdeki yıl seçime gidecek. Yaklaşık 900 üyesi bulunan odada, 2003 yılından beridir başkanlık görevini yürüten Ayhan Oğuz, seçimde yeniden aday olmayacağını açıkladı. 18 yıllık başkanın seçimde görevi bırakacağını duyulmasının ardından, başkanlığa son olarak Yedieylül Mahallesi Muhtarı Ahmet Çıray talip oldu. Çıray ve ekibi, adaylıklarını açıklamak için kahvaltılı basın toplantısı düzenledi. Toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Bircan, İYİ Parti İlçe Bakanı Sabahat Baltacı Toker, HDP İlçe Başkanı Tekin Erikli, MHP İlçe Başkanı Turgay Ulutaş, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Şehnaz Dinç, Muhtarlar Derneği Başkanı Müslüm Yaburga, Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Satılmış, meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

“GÖREVİMİZİ LAYIKIYLA YAPACAĞIMIZA EMİNİZ”


Germencik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’na aday olduğunu dile getiren esnaf Ahmet Çıray, "Esnaf ve sanatkarlarımızın haklarını korumak, sorunlarını çözmek ve taleplerini yerine getirmek için ekip arkadaşlarımla birlikte oda yönetimine talibiz. Her ortamda odamızı, esnaf ve sanatkarlarımızı en iyi şekilde temsil edeceğimize, görevimizi layıkıyla yapacağımıza eminiz. Ayrım yapmadan herkese eşit bir şekilde hizmet edeceğiz. Ben değil, biz olacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, esnaf ve sanatlarımızı hak ettikleri hizmetlere kavuşturacağız. Esnaf ve sanatkarlarımızın teveccühleri ile göreve seçileceğimize yürekten inanıyoruz. Adaylığımızın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz" dedi. Toplantıya katılarak, kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden Çıray, ekip arkadaşlarını da tanıttı.

YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ


Çıray’ın başkan adayı olduğu ekipte, şu isimler yer aldı: “Can Yıldız, İdris Köse, Gökhan Dereli, Ahmet Türkarslan, Hakan Konakçı, Gizem Güvenç, Umut Zengin, Yusuf Ballıkaya, Ersin Özkara, Hidayet Uysal, Vedat Teker, Zeki Şafak ve Yakup Toç.”