Akbük Türkan Saylan Kültür Merkezinde yapılan çağrı toplantısına; Akbük, Didim, Nazilli Şube Başkanları ve delegeleri katıldı.
Toplantıda konuşan ADD Akbük Şube Başkanı Dilek Aker, konuşmasına Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Bir ulus, sımsıkı birbirine bağlı olmayı bildikçe yeryüzünde onu dağıtabilecek bir güç düşünülemez." öz değişi ile başlayarak katılımcılara “hoş geldiniz” dedi.

DESTEK TALEBİ


Daha sonra ADD Genel Başkan Adayı Bozkurt, toplantıya katılan delegelere projeleri hakkında açıklamalarda bulunarak; “Kimseye karşı ön yargı taşımaksızın, başka adaylarla uygarca yarışacak, sonuç ne olursa olsun, omuz omuza, yılmadan, yorulmadan hedefe yürüyeceğiz. Kim olduğumuzu, varlık nedenimizi, görevimizi biliyoruz. Hiçbir siyasi yapının arka bahçesi asla olmadık olmayız, ancak siyasete yön verir, yol gösteririz. Mustafa Kemal Atatürk'ten başka fikir önderi aramayız. O'nun dışında kimsenin askeri olmayız. Buldukları her kıbleye seccade serenlerle de, neoliberal rüzgarlarla savrulanlarla da, saray kapılarında icazet arayanlarla da yürüyecek yolumuz yoktur." ifadelerini kullandı.
Bozkurt, "ADD'nin ülkede belirleyici kuvvet olması yolunda birlikte hareket etmeye, inanarak çalışmaya var mısınız? Eğer varım diyorsanız oylarınıza talibim." diyerek, delegelerden seçimlerde destek vermelerini istedi.