İYİ Parti Didim İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi olan Sinem Camkıran ve Okan Tezsezener’in evlatları Vefa Berk Tezsezener ile AK Parti Didim İlçe Yönetim Kurulu Üyesi emekli öğretmen Mehmet Çoban ve Suna Çoban’ın avukat kızı Irmak Çoban düzenlenen düğün merasimiyle evlendi.
Kale Kır Düğün Salonunda yapılan düğüne İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun, Didim Kaymakamı Halil Avşar, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci, İYİ Parti kurucu İl Başkanı ve Aydın eski Milletvekili Recep Taner, Adana Eski BŞB Başkanı Hüseyin Sözlü, CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak, CHP Aydın İl Sekreteri Okan Kılıç, CHP İl Başkan Yardımcısı Dilaver Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Deveci, Millet İttifakı Meclis üyeleri, AK Parti Didim ilçe yöneticileri, İYİ Partili il yöneticileri ile ilçe başkanları, Didim’deki oda başkanları, sivil toplum kuruluş yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

TEBRİKLERİ KABUL ETTİLER


Alkışlar eşliğinde salona giren genç çiftin ilk dansının ardından nikah kıyıldı. Nikahı Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay kıyarken, damat Vefa Berk Tezsezener’in şahitliklerini, İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin ve İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci, gelin Irmak Çoban’ın şahitliklerini ise Didim Kaymakamı Halil Avşar ve Adana eski BŞB Başkanı Hüseyin Sözlü yaptı.
Nikahın ardından genç çift tebrikleri kabul ederken, düğün merasimi çalınan müzik eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar devam etti.