Efeler ilçesindeki bir otelde yapılan MÜSİAD Aydın Genel Kurulu’na Genel Merkez Teşkilatlanma Başkanı Ahmet Şekerli, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, MÜSİAD Aydın üyeleri ve davetliler katıldı.

ZİRVELERE YÜKSELECEĞİZ


Adnan Menderes Üniversitesi Camii İmamı Muhammet Aydın’ın gerçekleştirdiği Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan Genel Kurulda İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu’nun ardından MÜSİAD sinevizyon gösterimi gerçekleşti. MÜSİAD Aydın Şubesi 5. Olağan Genel Kurul açılış konuşmasını gerçekleştiren Aydın Şube Başkanı Taner Kuşpaz, “Hedefimiz bilgi üreten, politika belirleyen ve her alanda aksiyon alan bir kurum olmak, bulunduğumuz zirveden yeni zirvelere hep birlikte yükselmek” dedi.

AYDIN DÜNYAYA HİTAP EDİYOR


MÜSİAD Aydın’ın vizyoner kimliğini, tecrübe ve birikimini üyelerine aktarmaya devam ettiğini belirten Taner Kuşpaz, “Sorunlarla baş edebilmenin, büyümenin ve ilerlemenin yolu değişmiş ve değişmekte olan tüm dengelere karşı daha ileri hedeflere yönelmekten geçiyor. Aydın’ın ve üyelerimizin sahip olduğu potansiyel tüm dünyaya hitap etmekte dolayısıyla tüm dünyayı bir pazar olarak görüyoruz” diye konuştu.

ÜLKEYE KATKI SAĞLIYOR


MÜSİAD’ın çalışmaları hakkında bilgi veren Yerel Üst Kurul Başkanı Ahmet Şekerci konuşmasında, “Aydın turizm alanında sunduğu eşsiz güzellikleri, kadim geleneği ile işlenen, modern yöntemlerle işletilen bereketli toprakları ile bölgesine ve ülkesine büyük katkılar sunuyor. Şehirde ekonomik hayatın temelini oluşturan tarımın ağırlığı sanayi ve ticaret sektöründe yoğun olarak kendini hissettiriyor” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Aydın Şube Başkanı Taner Kuşpaz, Üst Kurul Başkanı Ahmet Şekerci’ye hediye takdiminde bulundu ve yeni üyelere yönelik rozet töreni gerçekleşti. MÜSİAD Aydın 5. Olağan Genel Kurulu’nda tek aday olarak seçime giren Taner Kuşpaz yeniden Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. Kongrede Divan Heyeti seçimi de gerçekleşti.