Germencik'in önde gelen esnaflarından Derya Özkan, PVC'nin ardından, traktör yedek parça sektörüne adım attı. 18 yıllık esnaf Özkan'ın Mesudiye Mahallesi, Küçük Sanayi Sitesi'nde, 20 ay önce kendi ismiyle hizmete açtığı 200 metrekare genişliğindeki traktör yedek parça mağazası, traktör sahiplerinin vazgeçilmez adresi oldu. Massey Ferguson, New Holland, Erkunt, Deutz ve Steyr marka traktörlerin her türlü yedek parçası ile yağ gruplarının yer aldığı mağazanın hizmet sınırı, kısa sürede Aydın'ı aştı. Traktör sahiplerinin yedek parça ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde cevap veren mağaza, tüm Türkiye'ye hitap eder hale geldi.

"YEDEK PARÇA SORUNUNU ÇÖZDÜK"

Derya Özkan Traktör Yedek Parça mağazasının sahibi Derya Özkan, traktör sahiplerinin yedek parçaya ulaşmakta yaşadıkları sorunu çözdüklerini belirterek, "Traktör yedek parça sektöründe bir açık olduğunu belirledik. Bu sektöre yatırım yapmaya karar verdik ve mağaza açtık. Yaptığımız yatırımda da ne kadar haklı olduğumuzu kısa sürede gördük. Mağazamıza traktör sahiplerinin yoğun bir ilgisi söz konusu. Onların yedek parçaya ulaşmakta yaşadıkları sorunu ortadan kaldırdık" dedi.

10 BİN ÇEŞİT YEDEK PARÇA

Mağaza bünyesinde, 10 bin çeşit traktör yedek parçasının olduğunu dile getiren Özkan, "Elimizde Massey Ferguson, New Holland, Erkunt, Deutz ve Steyr marka traktörlerin A'dan Z'ye kadar her türlü yedek parçası mevcut. Traktörlerin yüzde 90'ına uygun parçamız var. Oldu ki talep edilen bir parça, mağazamızda yok. Onu da kısa sürede firmalarımızdan temin ediyoruz. Yeter ki traktör sahibinin ihtiyacı karşılansın. Traktör yedek parçası bizden sorulur diyebiliriz. Yedek parçaların yanı sıra mağazamızda yağ grupları da yer almaktadır" ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE'NİN HER YERİNE PARÇA GÖNDERİYORUZ"

Türkiye'nin her iline traktör yedek parça hizmeti verdiklerini dile getiren Özkan, "Mağazamıza gelen vatandaşlarımızın yanı sıra bize sosyal medya hesaplarımızdan veya telefonla ulaşan vatandaşlarımız da oluyor. Onlara da yardımcı oluyoruz, istedikleri yedek parçayı kendilerine ulaştırıyoruz. Yani Türkiye'nin her yerine parça gönderiyoruz. Aydın'ın il ve ilçelerinde yaşayan vatandaşlarımıza, ücretsiz servis imkanı da sunuyoruz. Tüm traktör sahiplerini mağazamızın hizmet ayrıcalıklarından yararlanmaya davet ediyoruz" şeklinde konuştu. Özkan, traktör yedek parça siparişi vermek isteyen vatandaşların kendilerine '0256 5630005', '05435325505' ve '05301016464' telefon numaralarından ulaşabileceklerini sözlerine ekledi.