Aydın’ın Çine ilçesinde çalışmalarını sürdüren CHP Gençlik Kolları Başkanlığı, şehitleri unutmadı. 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106’ncı yıldönümü ve Şehitler Günü dolayısıyla CHP’li Çineli gençler, Çarşı Taksi Durağı Meydanı ve Çine Sanayi Sitesi’nde lokma hayrı gerçekleştirdi.

“ŞEHİTLERİMİZİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ”


Lokma hayrına CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, İYİ Parti Çine Belediye Meclis Üyesi Semra Eroğlu, Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Metin Uyar, CHP Kadın Kolları İlçe Başkanı Gülgün Ok, CHP Çine Gençlik Kolları İlçe Başkanı Tayfun Cesur ve vatandaşlar katıldı. Vatan için canını veren şehitleri asla unutmayacaklarını belirten
CHP Çine Gençlik Kolları Başkanı Tayfun Cesur, “Kurtuluş Savaşı’nda bu toprağın bağrında kefensiz yatan ve bugün bu cennet vatanda yaşamamızı sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşlarına ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106. yıl dönümünde büyük zaferin tüm kahramanlarını, bu topraklar için toprağa düşmüş pak alınları öpülesi tüm şehitlerimizi şükranla anıyorum.” diye konuştu.