Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Nazilli’deki alt ve üst yapı çalışmaları kız kesmeden devam ediyor. Son olarak ekipler ilçenin en büyük mahallelerinden biri olan Yeşil Mahalle’de içme suyu hattı çalışmalarına başladı.

CAMİLER TEMİZLENECEK


Alt yapı çalışmalarının yanı sıra Büyükşehir ekipleri Yeşil Mahalle’de camilerde de temizlik çalışmaları yapıyor. Yeşil Mahalle Muhtarı Şenol Öztürk sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Mahallemizde 1863 Sokak içme suyu hattı başlamıştır. Mahallemize daha sonra üst yapı parke taşı döşemesi yapılacaktır. Fatih ve Yeşil camilerinde Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından temizlik yapılmıştır. Sırasıyla diğer camilerimiz de temizlenecektir. Başta Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu olmak üzere tüm ekiplere teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.

CHP’Lİ ATMACA ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ


Öte yandan Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kırsal mahallelerde de alt yapı ve üst yapı devam ediyor Pirlibey Mahallesi’nde alt yapı çalışmalarını tamamlayan ekipler hız kesmeden parke taşı döşeme çalışmalarına da başladı. CHP Nazilli İlçe Başkanı Naim Atmaca mahalleye giderek muhtar Mustafa Kanber ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Muhtar Kanber de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.
Öte yandan Büyükşehir Belediyesi ilçede kırsal m