Nazilli’de yaşayan makine mühendisleri dayanışma kahvaltısında buluştu. Türkiye Makine Mühendisleri Odası Birliği (TMMOB) Denizli Şubesi Nazilli Temsilciliği öncülüğünde düzenlenen meslek ve dayanışma kahvaltısına. Nazilli ve çevre ilçelerde görev yapan makine mühendisleri ile aileleri katılım gösterdi. Hoş sohbet eşliğinde geçti.

“İYİ Kİ VARSINIZ, İYİ Kİ VARIZ”


Kahvaltıya katılım göstererek güçlerini ve dayanışmalarını gösteren tüm üyelere teşekkür ederek konuşmasına başlayan TMMOB Nazilli Temsilcisi Halil Mavi, “Değerli meslek duayenlerim ve değerli meslektaşlarım, hepiniz ilçe temsilciliğimizin yapmış olduğu mesleki dayanışma kahvaltısına hoş geldiniz. İyi ki geldiniz, bizi onurlandırdınız. Makine mühendisliği meslek dalımız çok kapsamlı. Çok geniş alanda çalıştığımız bu sektörde resmi, özel, serbest mühendislik yaparak her çalışma alanında bulunuyoruz. Kahvaltımızın adına da bu yüzden mesleki dayanışma kahvaltısı dedik. Tüm meslekler arasındaki dayanışmayı arttırmak için. Kahvaltımız aslında çok geçmiş dönemlerde yapılmasını istemiştik, fakat pandemiydi, depremdi, seçimdi ve diğer nedenlerden dolayı gecikmiş bir kahvaltı oldu. Biz TMMOB Nazilli Temsilciliği olarak kişisel ve siyasi ayrım gözetmeden tüm meslektaşlarımızın sorunlarını çözmeye hedefliyiz. Şimdiye kadar yetebildiysek çabamız yerine ulaşabildiyse ne mutlu ama eksiğimiz fazlası varsa kendilerinden tekrar aflarını diliyoruz. Bundan sonraki süreçte de hatalarımız ve eksikliklerin gidermek en büyük temennimiz. Hepinize ayrı ayrı geldiğiniz için teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

“SİZİN İÇİN VARIZ”

Kahvaltıya katılım gösteren TMMOB Denizli Temsilcisi Cüneyt İyiol, kahvaltıda buluşan tüm meslektaşlarına teşekkür ederek, “Pandemiden sonra bu hale yani birbirimizle yüz yüze hale gelmek için çalışıyorduk uzun zamandır. Bir çok sebepten de ertelemek zorunda kaldık. En sonunda bir araya bu şekilde gelebildik. Böyle buluşmalar bizi de mutlu ediyor, eğitim olarak da sosyal etkinlik olarak da devam ettirmek istiyoruz. Bu tarz etkinlikleri bize gelen talepler konusunda hepsini yapmaya çalışıyoruz. Elimizden geldiğince, sizin için varız.” ifadelerini kullandı.