Süper Amatör Lig'de takımların şampiyonluk mücadelesi devam ediyor. Aydınlı sporseverlerin yakından takip ettiği ligde ise bu hafta sonu birbirinden çekişmeli 8 karşılaşma oynanacak.

1. GRUP NEFESLERİ KESECEK

Süper Amatör Lig 1. Grup'ta zirvede bulunan Sultanhisar, 6. haftayı BAY geçecek.
Şampiyonluk parolasıyla lige başlayan Kuyucakspor ise 1 puan gerisindeki Çine Madran'a konuk olacak. Sporseverlerin merakla beklediği karşılaşma 3 Aralık Pazar günü saat 14:00'da oynanacak.
Ligde henüz 3 puanı bulunan Köşk Belediye Doğanspor ise evinde liderin 1 puan gerisindeki Kurtuluşspor'u misafir edecek. Kurtuluş, deplasmanda Köşk temsilcisini devirerek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturmanın hesabını yapıyor.
Lige kötü bir giriş yapan Kardeşköyspor, henüz puanı bulunmayan Arslanlı Gençlikspor'u sahasında konuk edecek. Yeniden çıkış yakalamak isteyen Kardeşköy, Nazilli temsilcisini mağlup ederek puanını 7'ye çıkarmak istiyor.
Grubun son karşılaşmasında Atça Belediyespor evinde Aydın Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek. Geçtiğimiz hafta 10 kişiyle geriden gelerek Çine Madran'ı 3-2 mağlup etmeyi başaran BŞB, Atça temsilcisi karşında hata yapmak istemiyor.

2. GRUP'TA DENGELER DEĞİŞEBİLİR

Futbol otoritelerinin 'Şampiyonlar Ligi' olarak adlandırdığı 2. Grupta oynanacak 4 karşılaşmanın sonuçları ise ligde de dengeleri değiştirebilir.
Yoluna kayıpsız devam eden Yıldızspor sahasında Kuşadası 1922'yi konuk edecek. Geçtiğimiz hafta Aydınspor'u farklı geçerek sporseverlerin takdirini toplayan Yıldız, ligin ilk 3 haftasında sadece 2 puan toplayabilen Ada temsilcisi karşısında 3 puan arayacak.
2023-24 sezonuna görkemli bir giriş yapan Işıklıspor ise ligin 4. haftasında grubun favori takımlarından Aydınspor'u konuk edecek. Yaz transfer döneminde kadrosunu yetenekli futbolcularla güçlendiren iki takımın mücadelesi nefesleri kesecek. Sezona Bölgesel Amatör Lig hedefiyle giriş yapan Aydınspor ile henüz mağlubiyeti bulunmayan Işıklıspor 3 Aralık Pazar günü saat 14:00'da kozlarını paylaşacak.
Süper Amatör Lig 2. Grup'ta henüz puanla tanışamayan Koçarlı Adnan Menderes, sahasında Germencikspor'u misafir edecek. Lige tutunmak isteyen Koçarlı, Germencik karşısında puan ve puanlar arayacak.
2. Grubun son karşılaşmasında ise Altınkumspor ile Davutlar Belediyespor kozlarını paylaşacak. Didim Yan Saha'da 3 Aralık Pazar günü oynanacak karşılaşma saat 14:00'da başlayacak. Ada temsilcisi, Didim ekibi karşısında puan ve puanlar arayacak.