Efeler 09 SFK Başkanı Eymen Atay, Aydın SES Gazetesi Spor Yorumcusu Barış Özsoy’un da yer aldığı ‘Son Vuruş’ programında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Başkan Atay, “Karşıyaka maçını Süper Lig ve 1. Lig’den toplamda 15 kulüp takip edecek” dedi. ZİRVE MÜCADELESİ Karşıyaka karşılaşmasına hazır olduklarını ifade eden Atay, “Karşıya maçı önemli olduğu kadar son maçımız da değil. Bu maçın özel olmasının sebebi geçmişten gelen bir rekabetin olması ve zirveyi ilgilendiren bir karşılaşma olmasıdır. Zevkli ve çekişmeli maç olup inşallah biz kazanırız” dedi. İzmir temsilcisinin seyirciden yoksun olmasını da değerlendiren Atay, "Karşıyaka'yı Adnan Menderes Stadyumu'nda misafir edebilseydik taraftarların gelmesini isterdik. Fakat İncirliova'daki stadyumun şartları belli. O yüzden Karşıyaka taraftarlarını misafir edememenin üzüntüsünü yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

“ADNAN MENDERES STADYUMU YIKILABİLİR”

Adnan Menderes Stadyumu hakkında düşüncelerini paylaşan Atay, “Adnan Menderes Stadyumu yıkılabilir fakat yerine en iyisi yapılmalı. Herkesin o stadyumda unutmadığı anısı var. Yenisi yapılsın bir an evvel. Yapılacak modern bir stat çevresine de değer katacaktır. Aydın’ın profesyonel maçlara ev sahipliği yapacak en az 2 stadyuma ihtiyacı var. En azından ilerde yine böyle bir durum yaşanması durumda bir diğer stadyumu kullanalım” dedi.

EFELER’DE AYRILIKLAR KAPIDA

Efeler 09 SFK Başkanı Eymen Atay, devre arasında yapılacak takviyelere de değindi. Ayrılıkların da yaşanacağının vurgusunu yapan Atay, “Transfer politikamız yıllardan beri aynı. Genç ve yetenekli futbolcuları izlemeye devam ediyoruz. Bir kere de izlemiyoruz defalarca izliyoruz. Mali tabloyu da göz önünde bulundurarak eksikliklerimizi tamamlayacağız. Aramızdan ayrılacak oyuncularımız da olacak. Onların yerine de birilerini bulacağız” şeklinde konuştu.

ZORLU MAÇ MERCEK ALTINDA

Karşıyaka ile yarın oynayacakları maçı üst düzey kulüplerin izlemeye geleceğini açıklayan Atay, “Karşıyaka maçı için 15 kulüpten davetiye rica etti. Menajerlerin dolu olduğu bir maç olacak fakat onları ağırlayabileceğimiz yer yok. Elimizden geldiğince bir yerlerde misafir edeceğiz. Bu kulüpler Süper Lig ve 1. ligde bulunan kulüpler” dedi.