2024 yerel seçimleri öncesinde AK Parti’de 24 Ağustos’ta Germencik İlçe Başkanlığı’na Sami Ağraş atanmıştı. Yetki belgesini, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in elinden almasının ardından, yönetim kurulunu oluşturmak için çalışmalara başlayan Ağraş, hazırladığı yönetim listesini, AK Parti Aydın İl Teşkilatı aracılığı ile parti genel merkezine sunmuştu. Listede yapılan inceleme sonucunda Ağraş’ın yönetim kurulu atandı.

YÖNETİM KURULU

Ağraş başkanlığındaki yönetim kurulu Yılmaz Çınk, Ali Aktaş, Ayşe Ünal Muhammet Bağa, Tahir Keskin, Fatma Özkan, Süleyman Baldır, Hayrettin Kucur, Serdar Doğan, İbrahim Oğan, Serkan Dülger, Serkan Çobanoğlu, Hakan Ağraş ve Fikret Bozdağ'dan oluştu. Yönetim kurulu yedek üyeleri de Ayla Akın, Murat Ünal, Mehmet Erkun, Abdullah Tunçez, Yaşar Işık, Behice Cansu Tayfur, Süleyman Gülcem ve Beyza Nur Şenler oldu.

“ALLAH, MAHCUP ETMESİN”

AK Parti Germencik İlçe Başkanı Sami Ağraş, yönetim kurulunun atandığını açıklayarak, “Güzel bir yönetim oluşturduk. Önümüzde, ilimiz ve ilçemizin geleceği için çok önemli bir seçim var. Artık yönetimimiz ve partililerimiz ile birlikte yerel seçimlere odaklanacağız. Partimizin başarısı için sahada elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İlçemize ve partimize hizmet için çıktığımız bu yolda Allah, mahcup etmesin inşallah” dedi.