Aydın Sanayi Odası (AYSO) 2022-2026 Dönemi, 12 sayılı meclis toplantısı Meclis Başkanımız Hakkı Gözlüklü Başkanlığı’nda Örsdemir Balkan Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Eylül ayı olağan meclis toplantısına, yönetim kurulu üyelerimiz, meclis üyelerimiz, meslek komitesi üyeleri ile eylül ayında odaya yeni kayıt olan üyeler katıldı. Meclis Başkanı Hakkı Gözlüklü’nün açılış konuşmaları ile başlayan toplantı, AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş’ın oda mizanı, gelir-gider ve nakit durumu, dönem içi faaliyetler, sektör değerlendirmeleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulunması ile devam etti.
"ÜRETMEYE, KATMA DEĞER VE İSTİHDAM YARATMAYA DEVAM"
Eylül ayı itibariyle 1000 faal üyeye ulaştıklarını belirten Başkan Maraş, 2008 yılında faaliyetine toplam 510 sanayici üye ile başlayan Aydın Sanayi Odası’nın eylül 2023 itibariyle üye sayısını 2,6 kat arttırdığını belirtti. Aydın Sanayi Odası tarafından hayata geçirilen ‘AYSO Eğitim Atölyesi’nin faaliyete geçtiğini duyuran Başkan Maraş, “Firmalarımız için önemli bir kazanım olacak olan AYSO Eğitim Atölyesi’nin startını veriyoruz. Eğitim Atölyemiz ile birlikte üyelerimizin iş hayatındaki başarılarına destek olmak amacıyla, ihtiyaç duyulan alanlarda eğitim hizmeti vererek, üyelerimizin bilgi ve becerilerini geliştirmeyi amaçlıyoruz. İnanıyoruz ki, AYSO Eğitim Atölyesi kapsamında, odamız birçok başarılı çalışmalara imza atacak ve AYSO Eğitim Atölyesi bir marka haline gelecektir.” diye konuştu. İSO Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması 2022 yılı sonuçlarına göre listede yer alan 5 firmayı meclis üyeleri ile paylaşan Başkan Maraş “Firmalarımızın bu büyük başarısı bizleri gururlandırırken, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında üretmeye, katma değer ve istihdam yaratmaya devam edeceğiz.” sözleri ile tebriklerini iletti.
ÜYE SERTİFİKALARI TAKDİM EDİLDİ
Odaya kayıtları yeni yapılan üyeler KARTEKS TEKSTİL LTD.ŞTİ.-Kamil Özdemir’e, ATS DİZAYN MOBİLYA-Halil İbrahim Taşkın’a ve DEHA PROSES OTOMASYON LTD.ŞTİ.-Halil Yılmaz’a üye sertifikaları Meclis Başkanı Gözlüklü ve Başkan Maraş tarafından takdim edildi. Üyeler, faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaptı. Konuk sunumlarında; PwC Türkiye Yetkilileri Dr. İsmail Karakış ‘’PwC Türkiye ve Danışmanlık Tanıtımı’’ ve ‘’Geleceğin Tedarik Zincirleri’’ hakkında Esra Demirci ise ‘’Finansmana Erişim’’ konularında bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Sunumların ardından toplantı, gündemin değerlendirilmesi, dilek ve temenniler bölümü ile son buldu.
Yorum yazarak Aydın Ses Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Ses Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Ses Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Ses Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Aydın Ses Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Ses Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Ses Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Ses Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.