Reklamı Kapat

Kadınların kavgasında kan aktı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde sahilde 2’si kadın 4 kişilik grup ile psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir kadın arasında laf atma meselesi yüzünden kavga çıktı. Kavgada psikolojik sorunları olduğu iddia edilen kadın bıçakla yaralandı.

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı Tüm Haberleri
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Olay, dün akşam Atatürk Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kuşadası’na eğlenmek için Aydın’ın Söke ilçesinden gelen Songül Ş., Aytekin Y., Serkan Y. ve Adile C. sahilde yürüyüş yaptıkları sırada iddiaya göre psikolojik sorunları olan Serap B. (33) tarafından sözlü tacize uğradı. Laf atma nedeniyle Adile C. ile Serap B. arasında çıkan tartışma kısa süre sonra saç saça baş başa kavgaya dönüştü. Gruptaki erkeklerin ayırmaya çalıştığı kavgada Adile C., Serap B.’yi sol bacağı ve kalçasından bıçakla yaraladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kanlar içerisinde yerde kalan Serap B. kısa sürede bölgeye gelen ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Serap B.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, yaya olarak kaçan Adile C. ise polis ekipleri tarafından Kaleiçi Cephane Sokak’ta yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemeleri tamamlanan zanlı, bugün adliyeye sevk edildi. Adile C., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

20 Eyl 2023 - 18:44 Aydin/ Kuşadasi- Asayiş

Muhabir  İhlas Haber Ajansı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Ses Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Ses Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Ses Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Ses Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.