Oyunu, Merkez Valisi Hakan Yusuf Güner, İl Kültür ve Turizm Müdürü Doç. Dr. Umut Tuncer, Aydın Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü İmdat Bay, Selami Taner ve protokol ile öğrenciler izledi.

“AMACIMIZ, AİLELERİ VE GENÇLERİMİZİ BİLİNÇLENDİRMEK”


Oyunla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Selami Taner, “Kayıp Hayatlar’la anlatmak istediğimiz dünyada ve ülkemiz toplumunun önemli sorunlarından biri haline gelen uyuşturucu ve madde bağımlılığı konusunda, anlattığımız aileleri ve gençlerimizi bilinçlendirmek amacıyla hazırlanmış bir tiyatro oyunudur. Amacımız, gençlerimize pozitif mesajlar vermek geleceğin sağlıklı, mutlu, başarılı gençleri olmalarına yardım etmek, bilinçlendirmek. Topluma faydalı işlerde 2023 yılında inşallah ulusal ve uluslararası projelerle yine sahnelerde, ekranlarda, huzurlarınızda olacak.” dedi.
Yönetmen Barış Demirkaya ise Aydın ve ilçelerinde sosyal projelerle farkındalık yaratmaya devam edeceklerinin müjdesini verdi. Öte yandan oyunun yazım aşamasında narkotik şube uzmanlarından ve uzman doktorlardan destek alındı. Söke Şehir Tiyatrosu Yönetim Kurulu Başkanı Selami Taner Kayıp Hayatlar’ın yönetmeni Barış Demirkaya’yı, Senaristi Mehmet Tekkanat’ı, oyuncular Polat Kaya, Hamdi Akgül, Gülçin Şentürk, Elif Budak, Berra Güner, Ali Mağ, ses ışık Saygın Şakar’ı, kostüm-dekor Bilge Alıcı ve prodüksiyon Halil İbrahim Sakallı’yı emekleri ve yüksek performansları için kutladı.