Muhabir: Yazar Silinmiş
Genç İşadamına görkemli nişan
Nazillili genç iş adamlarından Uğur Optikin sahibi Uğur Çamurcu evliliğe ilk adımı attı. Çamurcu, İngilizce Öğretmeni Duygu Yarenle Kuruçeşme Kafedeki muhteşem bir törenle nişanlandı.
Kısa süre önce açılan, Nazilli'nin en nezih ve en elit mekanlarından olan Kuruçeşme Kafe'de, Uğur Optik'in sahibi İşadamı Uğur Çamurcu gönlünü kaptırdığı özel bir anaokulunda İngilizce Öğretmenliği yapan Duygu Yaren'le görkemli bir törenle nişanlandı. Ünal ve Yüksel Yaren'in kızları Duygu Yaren ve Ahmet ve Hülya Çamurcu'nun oğlu Uğur Çamurcu'ya dost, akraba ve çok sayıda davetli yalnız bırakmadı.
Nazilli Koca Camii İmamı Nevzat Yavaşoğlu, genç çiftin nişanın hayırlar getirmesini diliyerek dua etti. Duanın ardından genç çiftin yüzüklerini gelinin amcaları Yüksel ve Bilal Yaren alkışlar eşliğinde taktı. Nişan merasiminin ardından zeybek ekibi güzel bir gösteri sundu. Daha sonra gecenin en mutlu çifti Uğur ve Duygu, davetlilerle birlikte gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi.
Yorumlar
Trend Haberler
58 yıllık tarih sona erdi: Nazillispor ligden çekildi
Eski aracı olan yaşadı! Hurda teşviki meclis’te: ÖTV’siz sıfır otomobil bombası
Karacasu’da korkunç olay: Bahçede düşen adam yaşam savaşı veriyor
Aydınlılar dikkat: Meteoroloji'den uyardı, 1 hafta boyunca sürecek
Nazilli’de kahreden olay: Zeytin toplarken düşen adamın durumu ağır
Aydın’da hastane önünde linç girişimi
Aydın'da camiye yıldırım düştü
Son 13 Gün: Kredi kartında bu paralar silinebilir
Asgari ücret süreci bu yıl farklı işleyecek: Gözler üçüncü toplantıda!
Sadettin Saran'ın akıbeti belli oldu
Resmi İlanlar





