Evrim Alasya, ekranların reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti’nin başrolleri arasında yer alıyor. Önemli bir hayran kitlesine sahip olan Evrim Alasya evli mi sıkça araştırılıyor. Başarılı oyuncunun özel hayatı ve kariyerine dair tüm merak edilenleri paylaştık!

Evrim Alasya Evli Mi?

Kızılcık Şerbeti Kıvılcım karakterine hayat veren Evrim Alasya, özel hayatı konusunda sıkça araştırılan isimler arasında yer almaktadır. Bu kapsamda ise en çok Evrim Alasya kiminle evli sorusu karşımıza çıkmaktadır.

Ancak başarılı oyuncu hiç evlenmemiştir ve günümüzde de bekardır.  Bunun yanı sıra ünlü oyuncu resmen bekar olmasıyla birlikte, uzun süredir sevgilisi olduğunu kamuoyuyla paylaşmıştır.

Ünlü oyuncunun hayranları, Evrim Alasya Emre Kınay ilişkisini de oldukça merak etmektedir. Çünkü Evrim Alasya ve Emre Kınay’ın isimleri, 2015’te yayınlanan Güneşin Kızları adlı diziden beri birlikte anılmaktadır. Ancak ünlü çiftin arkadaş olduğu ve duygusal bir ilişkilerinin bulunmadığı bilinmektedir.

Evrim Alasya Evli Mi 3

Bununla birlikte Evrim Alasya, katıldığı bir programda bu konuya açıklık getirmiştir. Evrim Alasya’nın Emre Kınay hakkında yaptığı açıklama ise aşağıda yer almaktadır:

‘Bizi hala sevgili zannediyorlar. Hala bizimle ilgili haber çıkıyor, bu kadar uzun zamandır sevgili olsak neden saklayalım? Biz çok yakın arkadaşız. Onun dışında hiçbir şeyimiz yok. Çok ilginç bundan kurtulamıyoruz. Buradan kameralar karşısında yemin ediyorum böyle bir şey yok. Hiçbir zaman da olmadı. Benim zaten şu an başka sevgilim var.’

Evrim Alasya Evli Mi 6

Evrim Alasya’nın Çocuğu Var Mı?

Evrim Alasya evli mi konusuyla birlikte karşımıza, oldukça merak edilen ünlü ismin çocuğu var mı sorusu da çıkmaktadır. Peki Evrim Alasya çocuğu var mı? Hayatı boyunca hiç evlilik yapmamış olan Evrim Alasya’nın çocuğu olmadığı bilinmektedir.

Evrim Alasya’nın Sevgilisi Kim?

Başarılı oyuncunun evli olmadığını ancak duygusal bir ilişki yaşadığını söylemiştik. Bununla birlikte Evrim Alasya sevgilisi olduğunu bizzat kendi söylemiş, ancak bu kişinin kim olduğu konusunda herhangi bir bilgi vermemiştir. Dolayısıyla özel hayatını gözlerden uzak yaşayan ünlü oyuncunun sevgilisinin kim olduğu bilinmemektedir.

Evrim Alasya Kaç Yaşında? Nereli?

Evrim Alasya evli mi sorusunun yanı sıra başarılı oyuncunun biyografisi de oldukça merak konusudur. Bu kapsamda Evrim Alasya babası kim ve nereli gibi sorular sıkça araştırılmaktadır.

Peki Müjde Evrim Alasya kaç yaşında? 2 Ağustos 1979 yılında dünyaya gelmiş olan Evrim Alasya, günümüz itibarıyla 44 yaşındadır. İzmir de dünyaya gözlerini açmış olan başarılı oyuncunun, aslen de buralı olduğu bilinmektedir.

Evrim Alasya’nın aslen nereli olduğunu belirttikten sonra, ünlü ismin sıkça araştırılan babasından da söz edelim… Ünlü ismin hayranları, Evrim Alasya’nın babasının Yeşilçam’ın başarılı isimleri arasında yer alan Zeki Alasya olduğunu düşünmektedir.

Ancak Evrim Alasya Zeki Alasya arasında bir akrabalık bağı bulunmamaktadır. Ünlü isimlerin arasındaki tek ilişki soy isim benzerliğidir. Bununla birlikte Evrim Alasya’nın babası, spor basınının ünlü isimlerinden biri olan Süleyman Alasya’dır.

Evrim Alasya Evli Mi 1

Evrim Alasya’nın Kariyeri

Evrim Alasya evli mi sorusunun ardından ünlü oyuncunun oldukça başarılı olan kariyerini inceleyelim…

Evrim Alasya Dokuz Eylül Üniversitesi’nin tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Oyunculuğa ilk adımını da 1999 yılında ve Pınar Çocuk Tiyatrosu'nda sahne alarak atmıştır. Tiyatrodaki başarısı oldukça dikkat çeken Evrim Alasya, 2003 yılında ise kameralarla tanışmıştır.

Bu kapsamda Mehmet Aslantuğ, Altan Erkekli ve Ozan Güven gibi isimlerin yer aldığı Bir İstanbul Masalı adlı dizide yer almıştır. Oyunculuğa bu diziyle büyük bir adım atan başarılı isim, kariyerine yayınlandığı dönemin popüler dizisi olan Ihlamurlar Altında ile devam etmiştir. Daha sonra ise sinema sektörüne atılmış, Muro ve Başka Semtin Çocukları adlı yapımlarda yer almıştır.

Yer aldığı her projede adından sıkça söz ettiren Evrim Alasya, asıl çıkışını ise Muhteşem Yüzyıl dizisiyle yapmıştır. Ardından kameralara bir süre ara vermiş ve Emre Kınay’la birlikte sahne aldığı tiyatro oyunu, İki Bekar ile seyirciyle buluşmuştur.

Aynı dönemlerde yayınlanan Güneşin Kızları adlı yapımda, yine Emre Kınay ile birlikte oynamıştır. Bu dönemde oyunculuğuyla gündeme gelen Evrim Alasya, özel hayatıyla da oldukça merak edilmiştir. Bu kapsamda Evrim Alasya evli mi ve Emre Kınay ile sevgili mi gibi sorular sıkça araştırılmıştır.

2020 yılında yayınlanan ve oldukça popüler olan Kırmızı Oda adlı dizide yer alan Evrim Alasya, 2021 yılında izleyiciyle buluşan Akrep adlı diziyle kariyerine devam etmiştir. 2022 yılından beri de reyting rekortmeni olan Kızılcık Şerbeti adlı diziyle kamera önüne geçmektedir.

Evrim Alasya Evli Mi 4

Evrim Alasya Dizi ve Filmleri

Kariyerinde oldukça başarılı olan ve oyunculuğuyla sıkça konuşulan Evrim Alasya TV dizileri ve filmleri ile merak konusudur. Ünlü oyuncunun filmografisi ise aşağıda yer almaktadır.

Evrim Alasya’nın yer aldığı televizyon dizileri kronolojik olarak aşağıdaki gibidir:

2 yaşındaki Didimli Yavuz Selim’e umut ol! 2 yaşındaki Didimli Yavuz Selim’e umut ol!
  • Bir İstanbul Masalı (2003)
  • Ihlamurlar Altında (2005)  
  • Gece Sesleri (2008)            
  • Gönülçelen (2010)
  • Muhteşem Yüzyıl (2012)
  • Vicdan (2013)
  • Benim Adım Gültepe (2014)           
  • Güneşin Kızları (2015)
  • Koca Koca Yalanlar (2018)
  • Kırmızı Oda (2020)
  • Akrep (2021)
  • Kızılcık Şerbeti (2022)

Evrim Alasya TV dizilerinin yanı sıra, Çağatay Ulusoy ve Salih Bademci’nin başrolünde olduğu Terzi adlı Netflix yapımında da yer almıştır.

Başarılı oyuncu Evrim Alasya filmleri ise aşağıda yer almaktadır:

  • Muro (2008)
  • Başka Semtin Çocukları (2008)

Muhabir: Ömer ARAZ