Büyükşehir müjdelemişti: Nazilli'de yeni sağlık merkezinin açılış tarihi belli oldu
Büyükşehir müjdelemişti: Nazilli'de yeni sağlık merkezinin açılış tarihi belli oldu
İçeriği Görüntüle

Yaklaşık 65.5 milyar liralık yatırımla, bin 300 yatak kapasitesi, 250 yoğun bakım yatağı, 34 ameliyathane ve 365 poliklinik ile modern tıbbın en ileri imkânlarına sahip Aydın Şehir Hastanesi hizmete açıldı. Türkiye’nin 21’inci Şehir Hastanesi olan Aydın Şehir Hastanesi’nin açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurdele kesilerek gerçekleştirildi.

Erdogandan Gecmis Olsun Ziyareti 633161 Ae9Ec26Fd52924Ff108Aacb41090C770

EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ OLACAK

Açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydın Şehir Hastanesi’nin yalnızca sağlık hizmeti sunmakla kalmayacağını vurguladı. Erdoğan, “Aydın Şehir Hastanemiz aynı zamanda bir eğitim ve araştırma hastanesi olacak” ifadelerini kullandı.

Erdogandan Gecmis Olsun Ziyareti 633161 8A763Fd71A2Bbe59Aa2A2Fdae8D3996A

HASTALARA ŞİFA DİLEDİ

Açılış töreninin ardından hastaneyi gezerek incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, servislerde tedavi gören hastaları ziyaret etti. Hastalarla yakından sohbet eden Erdoğan, geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar diledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastane personeline de özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek başarılar temennisinde bulundu.

Kaynak: HABER MERKEZİ