Özcan Deniz ve Özgü Namal gibi ünlü isimlerin yer aldığı Kızıl Goncalar adlı dizi, konusu ve oyuncu kadrosuyla gündemde yer tutuyor. Televizyon ekranlarının popüler dizisi bu sefer de Hande karakteriyle merak edilmekte. Peki Kızıl Goncalar’ın Hande’si Duygu Sarışın kimdir? Ünlü oyuncu hakkında bilgileri derledik…

Kızıl Goncalar Hande Kimdir?

Dizideki Levent karakterinin kız kardeşi, Suavi karakterinin ise kızı olan Hande, başarılı bir gazetecidir. Babasının tam zıttı bir hayat görüşüne sahip olan Hande, bu sebeple babasıyla büyük sorunlar yaşamaktadır.

Hande mesleği gereği, iletişim ve insan ilişkileri konusunda oldukça gelişmiştir. Dizideki Meryem ve Zeynep karakteri ise ona, bilmediği yeni bir dünyanın kapısını aralamıştır. Bununla birlikte dizinin konusuna dahil olan Hande, dizi severler tarafından oldukça merak edilen bir karakterdir.

Duygu Sarisin Kimdir 1

Duygu Sarışın Kimdir?

Kızıl Goncalar Hande kimdir sorusunu cevapladıktan sonra, karaktere hayat veren Duygu Sarışın’ı inceleyelim…

Ünlü oyuncu Duygu Sarışın, Dokuz Eylül Üniversitesi’nin güzel sanatlar fakültesi oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. Eğitimine oldukça önem veren Duygu Sarışın, güzel sanatların ardından İzmir Ekonomi Üniversitesi’ni kazanmış, ayriyeten moda tasarım eğitimi almıştır.

İzmir Devlet Tiyatrosu’nda oyunculuk deneyimi kazanan Duygu Sarışın, profesyonel anlamda oyunculuğa 2011 yılında başlamıştır. Bu kapsamda kariyerine ilk adımı Cennetin Sırları adlı televizyon dizisiyle atmıştır.

Duygu Sarisin Kimdir 6

Duygu Sarışın bu rolünün ardından, yayınlandığı dönemin popüler dizileri olan Güneşi Beklerken, Kaçak Gelinler ve Rengarenk gibi yapımlarda yer almıştır. Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli’nin başrolde olduğu İçerde dizisinin kadrosuna dahil olan Duygu Sarışın, bu diziyle adından söz ettirmiştir.

İçerde’nin ardından şöhrete kavuşan Duygu Sarışın, Ufak Tefek Cinayetler ve Azize gibi başarılı yapımlarda yer alarak kariyerine devam etmiştir. Kin filmindeki rolüyle En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’ne layık görülen Duygu Sarışın, günümüzde Kızıl Goncalar Hande karakteri olarak karşımıza çıkmaktadır.

Duygu Sarisin Kimdir 2

Duygu Sarışın Kaç Yaşında? Nereli?

Duygu Sarışın kimdir sorusuna, ünlü ismin yaşı ve memleketi ile devam edelim… Genç oyuncu 24 Kasım 1987 tarihinde doğan ünlü isim günümüz itibarıyla 36 yaşındadır. İzmir doğumlu başarılı oyuncunun memleketinin ise yine İzmir olduğu bilinmektedir.

Duygu Sarisin Kimdir 5

Duygu Sarışın’ın Sevgilisi Kim?

Başarılı oyuncunun özel hayatı da sevenleri tarafından sıklıkla araştırılmaktadır. Duygu Sarışın’ın bilinen tek sevgilisi başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy’dur.  Duygu Sarışın sevgilisi Çağatay Ulusoy ile, İçerde dizisinin setinde tanışmıştır.

Sen Büyümeye Bak Ne Zaman Yayınlanacak? Kaan Urgancıoğlu’nun Netflix Filminin Konusu ve Oyuncuları Sen Büyümeye Bak Ne Zaman Yayınlanacak? Kaan Urgancıoğlu’nun Netflix Filminin Konusu ve Oyuncuları

Ünlü çiftin arkadaş olarak ilişkiye başladıkları ve arkadaşlığın kısa sürede aşka dönüştüğü bilinmektedir. Ancak 5 sene süren Duygu Sarışın Çağatay Ulusoy birlikteliği, geçtiğimiz yıl sona ermiştir. Başarılı oyuncunun günümüz itibarıyla sevgilisi olmadığı bilinmektedir.

Duygu Sarisin Kimdir 8

Duygu Sarışın Dizi ve Filmleri

Duygu Sarışın kimdir, merak edenleri için ünlü oyuncunun yer aldığı dizi ve filmleri inceleyelim… 2011 yılında oyunculuğa başlayan Duygu Sarışın, sektörde yeni olarak nitelendirilebilecek bir isimdir. Buna rağmen çoğu başarılı projede oynamış; Çetin Tekindor, Mert Fırat, Gökçe Bahadır gibi ünlü isimlerle birlikte yer almıştır.

Duygu Sarışın filmleri ve TV dizileri, hayranları tarafından oldukça merak edilmektedir. Duygu Sarışın’ın oynadığı diziler kronolojik olarak aşağıdaki gibidir:

  • Cennetin Sırları (2011)
  • Güneşi Beklerken (2013)
  • İnadına Yaşamak (2013)
  • Kaçak Gelinler (2014)
  • İçerde (2016)
  • Ufak Tefek Cinayetler (2017)
  • Azize (2019)
  • Kızıl Goncalar (2024)

Duygu Sarışın’ın yer aldığı filmler ise aşağıda yer almaktadır:

  • Darbe (2015)
  • Ertuğrul 1890 (2015)
  • Kaçın Kurası (2016)
  • Lal (2016)
  • Kin (2021)
  • Aşk Mevsimi (2024)

Duygu Sarisin Kimdir 4

Duygu Sarışın’ın Babası Ahmet Sarışın Kimdir?

Oyunculuğuyla adından söz ettiren Duygu Sarışın’ın babası da merak edilenler arasındadır.  Ünlü oyuncunun babası siyasetçi Ahmet Sarışın’dır.

Ahmet Sarışın İzmir’in Konak ilçesinde, iki dönem belediye başkanlığı yapmıştır. Ancak 2004 yılındaki yerel seçimlerde aday gösterilmediği için Cumhuriyet Halk Partisi’nden ayrılmıştır.

2009 yerel seçimlerinde Ak Parti’den aday olan Ahmet Sarışın, seçimde başarılı olamamıştır. Seçimin ardından partide aktif bir rol almayan Ahmet Sarışın, 2010 yılında Ak Parti’den de ayrılmıştır.

Muhabir: Ömer ARAZ