Adnan Menderes Üniversitesi Davutlar Meslek Yüksekokulu (ADÜ) ‘Kariyer Günleri’ etkinliğini, Davutlar Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirdi. Etkinliğe Adnan Menderes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İYEM, Adnan Menderes Üniversitesi Davutlar Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Pınar Altıok Gürel, üniversite idari kadro ve öğretmenleri ile öğrencileri yoğun bir katılım gösterdi. Öğrencilerin, geleceğe yönelik istihdam olanakları ile tanışmalarına bire bir olanak sağlandığı etkinlikte, öğrenciler, farklı il ve ilçelerden gelen 5 yıldızlı otellerin sektör temsilcileri ile buluşma olanağı yakaladı. Öğrenciler, etkinlik çerçevesinde, kendileri için hazırlanan stantlarda hem kariyerlerinin ilk adımı oluşturacak formları doldurdu hem de otellerin yine kendileri için özel olarak hazırladıkları ikramların tadını çıkarttı. 

Davutlar Adu Kariyer Gunleri Gerceklesti 451776 Ecbe5Fb8Ccd4A304E2Fa88Bc7257774B

KARİYER GÜNLERİ ÖĞRENCİLERİN İSTİHDAMI İÇİN ÇOK ÖNEMLİ 

Kariyer Günleri kapsamında bir konuşma gerçekleştiren Adnan Menderes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İYEM, etkinliğe gösterilen ilgiden ötürü çok mutlu olduğunu belirterek, ‘Davutlar Meslek Yüksekokulu yerleşkemizde, öğrencilerimizin istihdamını kolaylaştırıcı bir etkinlik düzenledik. Birbirinden değerli firmalarımız katılım gösterdi. Öncelikle,organizasyonun oluşumunda katkı sağlayan tüm hocalarımıza Rektörümüz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Özellikle öğrencilerimizin iş bulması konusunda çok önemli bir organizasyon ve istatistiklere baktığımız zaman da öğrencilerimizin iş bulma oranlarının bu tür organizasyonlarla arttığını görüyoruz. Öğrencilerin staj ile başlayan istihdamı iş bularak devam ediyor ve ülke ekonomisine de büyük katkı sağlamış oluyorlar. İnşallah bu gibi organizasyonları üniversitemiz olarak daha sık yapacağız’ dedi. 
 

Davutlar Adu Kariyer Gunleri Gerceklesti 451776 E92C8B4770Fcb064Bf07C5Ea0D18368F

“Bir Şiir Geçiyor İçimden” adlı şiir dinletisi tam not aldı “Bir Şiir Geçiyor İçimden” adlı şiir dinletisi tam not aldı

OKULUMUZ KUŞADASI’NDA TURİZMİN MARKA YÜZÜDÜR

Kariyer Günleri’nin öğrenciler için çok yararlı olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Adnan Menderes Üniversitesi Davutlar Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Pınar Altıok Gürel ise, ‘Rektör hocamızın önderliğinde ve rektör yardımcısı hocamızın da katılımı ile organizasyonumuzu gerçekleştirdik. Biz, Kuşadası’nda turizmin bir marka yüzüyüz. Turizm Kuşadamızın marka yüzüdür ve biz de bir turizm okuluyuz. Aşçılık, ikram hizmetleri, turizm ve otel işletmeciliği bölümlerimiz var. Turizm sektöründeki işletmeler bizim paydaşımız. Kuşadası Bölgesi yanı sıra Didim, Çeşme, Bodrum, Torba, Özdere gibi komşu turistik destinasyonlardan da misafirlerimizle bir araya geldik. Hepsi 5 yıldızlı oteller kategorisindeler. Öğrencilerimiz bizim için çok kıymetli ve onları üst düzey bir akademik çerçevede hayata hazırlıyoruz. Hem staj hem de mezuniyet aşamasında olan öğrencilerimizin kariyer planlaması için bugün bir araya geldik. Otellerimizle senede bir gün değil senede her gün çok kıymetli ilişkiler içerisindeyiz. Katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum’ dedi.

Davutlar Adu Kariyer Gunleri Gerceklesti 451776 D692883C8C7A5Bd93Db3E0C993B778D3

Davutlar Adu Kariyer Gunleri Gerceklesti 451776 20Cbc2670D15C522B6Fd292079A98B41

Davutlar Adu Kariyer Gunleri Gerceklesti 451776 4515Fa2E6Ed53B06212531E5D05Ced61

Kaynak: AYLİN ESER