Son zamanların popüler dizisi olan dizisi Şahane Hayatım, konusu ve oyuncu kadrosuyla adından söz ettiriyor. Diziye Yalı Çapkını’ndan transfer olan oyuncu Cemre Gümeli kimdir sorusu da çokça araştırılıyor.

Şahane Hayatım’ın Elif’i Cemre Gümeli hakkında merak edilenleri yanıtladık. İşte detaylar..

Şahane Hayatım Elif Kimdir?

Ünlü oyuncu Cemre Gümeli, Şahane Hayatım dizisinde Elif Kadıoğlu karakterine hayat vermektedir. Elif Kadıoğlu ise dizide, Şebnem karakterinin kızı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Elif’in annesi Şebnem son derece hırslı ve bir o kadar da kibirli bir yapıya sahipken, kızı olan Elif onun aksine mütevazi bir karakterdir. Şebnem ile uzun zamandır görüşmeyen Elif, İstanbul’a dönmesinin ardından annesinin hayatını oldukça değiştirmektedir.

Dizinin başrolünde yer alan Hilal Altınbilek, Şebnem karakterine hayat vermektedir. Bu kapsamda Elif, dizinin kilit karakterleri arasında yer almaktadır.

Cemre Gumeli Kimdir 1

Cemre Gümeli Kimdir?

Şahane Hayatım Elif kimdir sorusuna, karaktere hayat veren Cemre Gümeli ile devam edelim… Şahane Hayatım Elif gerçek adı ile Cemre Gümeli, ünlü bir tiyatro ve sinema oyuncusudur. Cemre Gümeli’nin tiyatroya ve oyunculuğa olan ilgisi, lise yıllarında başlamıştır. Liseden mezun olduktan sonra ise, İstanbul Bilgi Üniversitesi’ni kazanmıştır.

Yükseköğrenimini başarıyla tamamlayan Cemre Gümeli, çift anadal yaparak üniversiteden mezun olmuştur. Bu kapsamda ünlü oyuncu, sanat yönetimi ile medya ve iletişim sistemleri bölümünü bir arada okumuştur.

Cemre Gümeli eğitim süresi boyunca çeşitli tiyatrolarda ve kısa filmlerde de yer almıştır. Eğitimin ardından ise, müzikal tiyatro ve clown eğitimleri ile kendini geliştirmeye devam etmiştir. Eğitimine oldukça önem veren Cemre Gümeli, 2014 senesinde ise New York’a gitmiş ve ‘Meisner Tekniği’ üzerine eğitim almıştır.

Ünlü oyuncu Türkiye’ye dönmesinin ardından, Tatlı İntikam adlı dizide yer almış ve kameralarla tanışmıştır. Kariyerini basamak basamak tırmanan Cemre Gümeli Yalı Çapkını dizisinin kadrosuna dahil olarak adından söz ettirmeyi başarmıştır. Günümüzde ise Şahane Hayatım Elif karakteri ile karşımıza çıkmaktadır.

Cemre Gümeli fit görünen fiziğiyle de, hayranları tarafından oldukça beğenilmektedir. Cemre Gümeli’nin boyu 172 cm, ağırlığı ise 55 kg’dır.

Cemre Gumeli Kimdir 2

Uzmanından uyarı: Tatilde açık büfeye dikkat edilmeli Uzmanından uyarı: Tatilde açık büfeye dikkat edilmeli

Cemre Gümeli Kaç Yaşında? Nereli?

Şahane Hayatım Elif kimdir merak edenler için Cemre Gümeli’nin yaşı ve memleketini inceleyelim…

Cemre Gümeli 24 Eylül 1993 tarihinde dünyaya gelmiştir. Günümüz itibarıyla 30 yaşında olan genç oyuncu, İstanbul doğumlu ünlüler arasında yer almaktadır.

Cemre Gümeli Sevgilisi Kim?

Ünlü oyuncu Cemre Gümeli’nin aşk hayatı da hayranları tarafından oldukça merak edilen bir konudur. Çünkü ünlü ismin adı dizi partnerleri ile sık sık anılmaktadır. Durum böyle olunca Cemre Gümeli Serkay Tütüncü ilişkisi merak edilmektedir. Ancak ünlü çiftin sadece dizi partneri olduğu bilinmektedir.

Cemre Gumeli Kimdir 3

Cemre Gümeli TV Dizileri

Cemre Gümeli yaş itibarıyla oldukça genç olmasına rağmen, oldukça başarılı yapımlarda yer almıştır. Günümüz itibarıyla ise Cemre Gümeli Şahane Hayatım adlı dizide yer almaktadır.

Cemre Gümeli hangi dizilerde oynadı sorusunun yanıtı aşağıdaki gibidir:

  • Tatlı İntikam (2016)
  • Servet (2018)
  • Elimi Bırakma (2019)
  • Bay Yanlış (2020)
  • Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı (2021)
  • Yalı Çapkını (2022)
  • Yüz Yıllık Mucize (2023)
  • Şahane Hayatım (2023)

Şahane Hayatım Konusu

Hilal Altınbilek’in başrolünde olduğu Şahane Hayatım, başarılı oyuncunun hayat verdiği Şebnem karakterini merkeze almaktadır. Şebnem, hayatı boyunca büyük haksızlıklarla karşı karşıya gelmiş ve bunları atlatmak için çok çaba sarfetmiş güçlü ve hırslı bir kadındır.

Hayatının amacı kendine iyi bir yaşam kurmak olan Şebnem, hedefine ulaşmış ve şahane bir hayat sürmektedir. Ancak her şeye rağmen geçmişi bir şekilde karşısına çıkmaktadır. Haksızlıklara karşı mücadelesinde bazı suçlara bulaşmış olan Şebnem’in hayatı ise, dizi severler için oldukça merak konusudur.

Muhabir: Ömer ARAZ