Türkiye’nin en ünlü isimleri arasında bulunan Cem Yılmaz, sanatsal anlamda birçok görevi üstlenebiliyor. Komedyen kimliğinin yanında yazdığı, çektiği ve oynadığı filmlerle de adından sıkça söz ettiriyor. Cem Yılmaz’ın sevgilileri ve özel hayatı da bir hayli merak ediyor.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın kendisi gibi tanınan veya az bilinen sevgililerini listeledik!

Dünden Bugüne Cem Yılmaz'ın Sevgilileri Listesi

Sanatçı Cem Yılmaz kadar aşık Cem Yılmaz da merak ediliyor. Cem Yılmaz’ın yaşadığı aşklar en az sanat hayatı kadar öne çıkıyor. Peki, Cem Yılmaz’ın eski sevgilileri kimlerdir?

Cem Yılmaz sevgililerinden bilinenlerin listesi aşağıdaki gibidir:

  • Sema Şimşek
  • Demet Şener
  • Zeynep Tümerdem
  • Deniz Barut
  • Lal Dedeoğlu
  • Cansu Dere
  • Ahu Yağtu
  • Ayşe Hatun Önal
  • Naz Elmas
  • Dilara Gönder
  • Merve Çağıran
  • Ebru Şallı
  • Defne Samyeli
  • Serenay Sarıkaya
  • Rüya Demirbulut
  • Necla Karahalil

1. Sema Şimşek ve Cem Yılmaz

Cem Yilmaz Sevgilileri 1

1994 yılında Türkiye’nin En İyi Modeli yarışmasında birinci olan Sema Şimşek Cem Yılmaz'ın manken sevgililerinden biridir. Bu aşk, Cem Yılmaz’ın medyaya yansıyan ilk ilişkisidir. Şimşek ve Yılmaz ilişkisi yalnızca 2 ay sürmüştür.

2. Demet Şener ve Cem Yılmaz

Cem Yilmaz Sevgilileri 2

Demet Şener, 1995 Türkiye Güzellik Kraliçesi seçilmesinin ardından medyada yer bulmaya başlamıştır. Bununla birlikte Cem Yılmaz ile yaşadığı ilişki de görünür duruma gelmiştir. Ancak bu ilişki çok uzun sürmemiştir.

3. Zeynep Tümerdem ve Cem Yılmaz

Cem Yilmaz Sevgilileri 3

Cem Yılmaz’ın yaşadığı kısa ilişkilerin ardından uzun bir ilişki yaşayacağı Zeynep Tümerdem hayatına girmiştir. Evlenecekleri beklenen ikili, 3 yılın sonunda ayrılma kararı almıştır.

4. Deniz Barut ve Cem Yılmaz

Cem Yilmaz Sevgilileri 4

Cem Yılmaz ile 1997 Elite Model Look adlı güzellik yarışmasında ikinci seçilen Deniz Barut bir ilişkiye başlamışlar ama bu ilişkiyi uzun süre sürdürememişlerdir.

5. Lal Dedeoğlu ve Cem Yılmaz

Cem Yilmaz Sevgilileri 5

Cem Yılmaz uzun süren ilişkilerinden birini Lal Dedeoğlu ile yaşamıştır. Cem Yılmaz ve işletmeci Lal Dedeoğlu 4 yıl birlikte olmuşlardır. Ama 4 yılın sonunda ayrılık kararı almışlardır.

6. Cansu Dere ve Cem Yılmaz

Cem Yilmaz Sevgilileri 6

Cem Yılmaz sevgilileri arasında en çok konuşulan ilişkisi Cansu Dere'dir. 2000’li yıllara geldiğimizde Cem Yılmaz Cansu Dere aşkı konuşulmaya başlanmıştır. Cem Yılmaz, 2000 Türkiye Güzellik Yarışması’nda üçüncü olan Cansu Dere ile dargın barışık süren ilişkisiyle göz önünde olmuştur. Çiftin evlilik planları yaptığı konuşulsa da bu ilişki 6 yılın sonunda bitmiştir.

7. Ahu Yağtu ve Cem Yılmaz

Cem Yilmaz Sevgilileri 7

Cem Yılmaz, Cansu Dere’nin ardından Ahu Yağtu’yla aşk yaşamaya başlamıştır. Bu ilişki medyada şok etkisi yaratmıştır. Bunun nedeni Dere ile Yağtu’nun yakın arkadaş olmasıdır.

İzmir'de Müzekart İle Gezilecek Yerler: Ücretsiz Gezebileceğiniz 10 Tarihi ve Kültürel Mekan! İzmir'de Müzekart İle Gezilecek Yerler: Ücretsiz Gezebileceğiniz 10 Tarihi ve Kültürel Mekan!

Cem Yılmaz Ahu Yağtu ile 2012 yılında hızlı bir şekilde evlenmiştir. Evlendiklerinde Ahu Yağtu’nun 4 aylık hamile olduğu öğrenilmiştir. Ancak Yılmaz ve Yağtu evliliği 2013 yılında anlaşmalı şekilde sonlanmıştır. Cem Yılmaz’ın bu evlilikten Kemal adında bir oğlu bulunmaktadır.

8. Ayşe Hatun Önal ve Cem Yılmaz

Cem Yilmaz Sevgilileri 8

Cem Yılmaz ile 1999 yılında güzellik kraliçesi seçilen Ayşe Hatun Önal 2014 yılında aşk yaşamaya başladı. Önceki yıllarda da ilişki yaşadıkları bilinen çiftin bu denemeleri de kısa sürdü. Çift, 2 buçuk ay sonunda ayrıldı.

9. Naz Elmas ve Cem Yılmaz

Cem Yilmaz Sevgilileri 9

2015 yılında çıkan bir haberde Naz Elmas ve Cem Yılmaz’ın aşk yaşadığı konuşuldu. Haber günlerce medyayı meşgul etti. Ancak iki taraf da bu habere cevap vermedi.

10. Dilara Gönder ve Cem Yılmaz

Cem Yilmaz Sevgilileri 10

2016’da Dilara Gönder’le bir ilişkiye başlayan Cem Yılmaz, bu haberi medyadan gizli tutmayı başardı. Bu çiftin ilişkisiyle ilgili medyada pek haber yer almadı. Çift göz önünde bulunmayı tercih etmedi. İkili bir süre sonra ayrıldı.

11. Merve Çağıran ve Cem Yılmaz

Cem Yilmaz Sevgilileri 11

Cem Yılmaz sevgilileri arasında gözlerden uzak yaşananlardan biri de Merve Çağıran’la yaşadığı aşktı. Çift, 2017’de bir birliktelik yaşadı ama bu ilişki de bir zaman sonra bitti.

12. Ebru Şallı ve Cem Yılmaz

Cem Yilmaz Sevgilileri 12

2017’nin yaz aylarında magazin dünyası Cem Yılmaz ve Ebru Şallı tanıştı. Çift, Çeşme’de birlikte görüntülendikten sonra haberin doğruluğu kesinleşti. Taraflardan Ebru Şallı da haberi destekleyen açıklamalar yaptı. Cem Yılmaz ise bu ilişki hakkında konuşmadı. Ancak çift, bir sürenin sonunda ayrıldı.

13. Defne Samyeli ve Cem Yılmaz

Cem Yilmaz Sevgilileri 13

2018’de O Ses Türkiye Yılbaşı Özel’de jüri olan Cem Yılmaz ile yarışmacı olan Defne Samyeli arasındaki elektrik ekran başında izleyiciler tarafından fark edilmiştir. İkili bu yarışmadan sonra bir ilişkiye başlamıştır.

Çift, yaşadıkları ilişkiyi gizlememiş ve sosyal medyada birlikte fotoğraf paylamışlardır. Hatta Cem Yılmaz ilişkisini sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafla duyurmuştur.

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli ilişkisi devam ettiği süre boyunca sıkça konuşulmuştur. Bu ilişki 1 buçuk yılın ardından bitmiştir.

14. Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz

Cem Yilmaz Sevgilileri 14

Cem Yılmaz sevgilieri arasında hala konuşulanlardan biri Serenay Sarıkaya ile olan ilişkisidir. Çiftin arkadaş ortamında tanıştıkları konuşulmuştur.

Çift ile ilgili ilk pozlar Atina’da yaptıkları tatilden gelmiştir. Bu pozların ardından Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya ile olan ilişkisini saklamamış ve sosyal medyadan paylaşmıştır. Serenay Sarıkaya da kendi hesabından fotoğraflar paylaşarak bu aşk haberini doğrulamıştır. Çok konuşulan bu ilişki 1 yıl sürmüştür.

15. Rüya Karabulut ve Cem Yılmaz

Cem Yilmaz Sevgilileri 15

Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya ile ilişkisinin bitmesinin ardından oyuncu Rüya Karabulut ile görüntülenmiştir. Bir mekan çıkışında magazincilere görüntü veren çift, ilişkileri hakkında konuşmamıştır. Ancak bu ilişki de hızlı şekilde son bulmuştur.

16. Necla Karahalil ve Cem Yılmaz

Necla Karahalil1

Cem Yılmaz sevgilisi 2024 yılında kim olduğu merak ediliyor. Cem Yılmaz’ın son sevgilisi Instagram fenomeni Necla Karahalil’dir. Cem Yılmaz Necla Karahalil ilişkisi, Cem Yılmaz’ın paylaştığı bir fotoğrafı Necla Karahalil’in de paylaşmasıyla ortaya çıkmıştır. Bu ilişki günümüzde devam ediyor.

Geçmişten günümüze Cem Yılmaz'ın sevgiililerini listeledik!

Muhabir: Ömer ARAZ