Aydın’ın önemli altyapı kulüplerinden olan Efeler temsilcisi Yıldızspor’da Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Kongrenin Divan Başkanlığını Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) eski başkanı ve 7 Eylül Gençlikspor Kulüp Başkanı Mustafa Yılmaz yaptı. Divan üyeleri ise Antrenörler Göksel Özdemir ve Serkan Bilen oldu. Kongrede tek liste ile seçime gidilirken, bu listede mevcut başkan Kaya Özcan ve yönetimi yer aldı. 65 kişilik bir kulüp üyesi kitlesi yeni başkanın tekrar mevcut başkan Kaya Özcan olmasını isteyerek Özcan’a destek verdi. Merhum efsane başkan Kenan Duman’dan sonra göreve gelen, o dönemden beri başkanlık görevini devam ettiren Kaya Özcan, kendisini destekleyen yönetim ve kulüp üyelerine teşekkür ederek merhum başkan Kenan Duman’ı da saygı ve minnet ile andı.    

YENİ YÖNETİMDEKİ İSİMLER

Göreve yeniden gelen Yıldızspor Kulüp Başkanı Kaya Özcan ile birlikte yönetimde, Tuğrul Çıvgın, Ali Duman, Mehmet Öztürk, Bülent Okkan, Mustafa Akay, Birol Uzun, Aydın Eren, Okan Uruk, Ali Tirelioğlu, Ümit Kundakçı, Ayhan Çiçek, İbrahim Kaya, Tunay Çoban, Fatih Aslan, Erol Akın, Mutlu Gelmez ve Alpay Kandemir, Hilal Batmaz yer aldı. 
  Yıldızspor’un Aydın ASKF Asil Delegesi ise, Ali Duman, Bülent Okkan ve Tuğrul Çıvgın’dan oluştu.

“BU YILKİ HEDEF BAL LİGİ”

Başkanlık görevine 3. kez gelen Yıldızspor Kulüp Başkanı Kaya Özcan, seçim sonrasında yaptığı konuşmada, altyapıya verdikleri önemi bir kez daha vurguladı ve bu yılki hedeflerinin A takımda Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek olduğunu belirtti. Özcan, “Sözlerime bu kulübü bizlere emanet eden merhum başkanımız Kenan Duman ile başlamak istiyorum. Buradan kendisini rahmetle anıyorum. Bize göstermiş olduğu yolda hızlı bir şekilde ilerliyoruz. Kendisi bize alt yapıya önem vermemiz gerektiğini söylemişti ama hayatı kısa oldu. Alt yapıda çok iyi bir şekilde ilerliyoruz. Her kategoride şampiyon olduk. Bu alt yapıyı oluşturmamızda büyük emek veren Ayhan Çiçek hocama ve alt yapı hocalarıma teşekkür ediyorum. Hedefimiz ilk beş yılda alt yapımızı oluşturmaktı. İkinci beş yılda hedefimiz amatör takımımızı Bölgesel Amatör Lig’e, oradan da 3. Lig’e çıkarmak. Hedeflerimize adım adım ilerliyoruz. Bu sene de amatör takımımız çok iyi gidiyor. Nasip olursa bu sene Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak istiyoruz. Çok güzel bir birlik ve beraberlik oluşturduk. Biz sizlerle birlikte büyüyoruz.  Büyük Yıldızspor için istikrarlı yönetim, güçlü alt yapı, kurumsal yapılanma diyoruz. Kongreye katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.  
Muhabir: Yazar Silinmiş