Show TV'nin sevilen dizisi Bahar her Salı izleyici ekranlara kitlemeyi başarıyor. Oyuncu kadrosunun yanında Bahar dizisi nerede çekiliyor sorusu da çokça araştırılıyor.

Bahar dizisindeki hastane ve diğer merak edilenleri paylaştık...

Bahar Dizisi Nerede Çekiliyor?

Bahar, son dönemlerde oyuncu kadrosu ve konusuyla reyting rekorları kırmaktadır. Dizinin hayranları ise Bahar dizisi nerede çekiliyor oldukça merak etmektedir.

Gündemden düşmeyen Bahar dizisi çekim yeri olarak İstanbul’u seçmiştir. İstanbul’un çeşitli semtlerinde sahneleri olan dizinin Beşiktaş, Galata, Beykoz ve Pendik’te çekimleri yapılmaktadır. Hoş atmosferi ve tarihi yapısından dolayı bu semtlerin seçildiği bilinmektedir.

Dizinin İstanbul’da çekilmesinin bir başka sebebi ise, oyuncularının İstanbul’da yaşıyor olmasıdır.

Bahar Dizisi Nerede Cekiliyor 2

Bahar Dizisi Hangi Hastanede Çekiliyor?

Bahar dizisinin çoğu sahnesi hastanede geçmektedir. Çünkü dizide yer alan karakterlerin çoğu doktordur. Bu sebeple Bahar hangi hastanede çekildi sorusu izleyiciler arasında merak konusudur. Peki Bahar dizisi nerede çekiliyor?

Popüler dizi Bahar’da yer alan hastane, Peran Vakıf Hastanesi’dir. Dizinin hayranları Peran Vakıf Hastanesi nerede sorusuna cevap aramaktadır. Bu hastane İstanbul’un Pendik ilçesinde yer almaktadır.

Dizi severlerin aklında yer edinen bir diğer konu ise Peran Vakıf Hastanesi gerçek mi sorusudur. Dizide geçen Peran Vakıf Hastanesi binası, gerçek hayatta da özel bir hastane olarak hizmet vermektedir. Ancak ismi farklılık göstermektedir.

Bahar Dizisi Nerede Cekiliyor 3

Bahar Dizisi Konusu Nedir?

Bahar dizisi nerede çekiliyor inceledikten sonra, dizinin konusu ile devam edelim…

Başarılı oyuncu Demet Evgar’ın başrolde olduğu dizide ünlü isim, Bahar karakterine hayat vermektedir. Dizinin konusu ise Bahar karakteri etrafında şekillenmektedir.

Bahar, küçük yaştan beri kadına yüklenen sorumlulukları sırtlamaya zorunlu bırakılmış güçlü bir karakterdir. İki çocuğu, eşi ve kayınvalidesi ile aynı evde yaşamaktadır. Evde üstlendiği tüm görevlerden dolayı eleştiri yağmuruna tutulan Bahar, aynı zamanda eşi tarafından aldatılmaktadır. Bir gün karaciğer yetmezliği sebebiyle hastaneye yatırılır ve acil karaciğer nakline ihtiyaç duyar.

Karaciğeri uyumlu tek kişi ise eşidir. Ancak eşi böyle bir iyiliği çocuklarının annesine yapmaz. Ancak Bahar’a son anda gelişen bir mucize ile donör bulunur ve hayatı kurtulur. Başına gelen bu olaydan sonra hayatının değerini anlayan Bahar, ailesi için bıraktığı doktorluğa geri dönmek ister. Eşi buna ne kadar engel olmaya çalışsa da, Bahar TUS’u kazanır. Sonrasında ise, eşinin çalıştığı hastanede işe başlar.

Ancak Bahar hastanede gerçek kimliğini saklamaktadır. Bahar’ın, hastanede çalışan ünlü cerrah Timur Yavuzoğlu’nun eşi olduğunu kimse bilmemektedir. Dizinin olay örgüsü ise, bu olaydan sonra işlemeye başlar.

Bahar Dizisi Nerede Cekiliyor 4

Bahar Dizisi Oyuncuları

Bahar dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanında oyuncularıyla da gündemde yer edinmektedir. Çünkü dizide, Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak gibi başarılı isimler yer almaktadır. Dizinin her oyuncusunu ayrı beğenen izleyici kitlesi, dizide yer alan diğer oyuncuları da merak etmektedir.  

Sıklıkla merak edilen Bahar dizisinin oyuncu kadrosu ise, aşağıdaki gibidir:

Kurban Vekaleti Nasıl Verilir? Nasıl Alınır? Vekalet Verirken Ne Denir? Kurban Vekaleti Nasıl Verilir? Nasıl Alınır? Vekalet Verirken Ne Denir?
  • Demet Evgar (Bahar Özden/ Yavuzoğlu)
  • Mehmet Yılmaz Ak (Timur Yavuzoğlu)
  • Buğra Gülsoy (Evren Yalkın)
  • Hatice Aslan (Nevra Yavuzoğlu)
  • Ecem Özkaya (Rengin Çevik)
  • Füsun Demirel (Bahar’ın Annesi- Gülçiçek Özden)
  • Demirhan Demircioğlu (Aziz Uraz Yavuzoğlu)
  • Alisa Sezen Sever (Umay Yavuzoğlu)
  • Nil Sude Albayrak (Doktor Seren)
  • Ege Erkal (Doktor Ömer)
  • Sena Mia Kalıp (Parla Çevik)

Muhabir: Ömer ARAZ