Aydın Valisi Yakup Canbolat başkanlığında Efeler Hükümet Konağı ile Didim Hükümet Konağı projelerine ilişkin değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Efeler Hükümet Konağı ile Didim Hükümet Konağı projeleri ele alındı. Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanı İlker Arıkan, Didim Kaymakamı Mesut Çoban ve beraberindeki heyet katıldı.

Efeler Ve Didim Hukumet Konagi Projeleri Degerlendirildi D31092Bb40466D55F2C1B76319715B5B

İş dünyasıyla Nazilli basınına önemli işbirliği 15 aylık güçlü destek
İş dünyasıyla Nazilli basınına önemli işbirliği 15 aylık güçlü destek
İçeriği Görüntüle

Toplantıda, her iki ilçede hayata geçirilmesi planlanan hükümet konağı projelerinin mevcut durumu, teknik detayları ve süreç planlamaları hakkında kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu. Projelerin kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli sunulmasına katkı sağlaması hedeflenirken, çalışmaların koordinasyon içinde sürdürülmesi vurgulandı.

Konu ile ilgili Aydın Valiliği’nden yapılan açıklamada "Valimiz Yakup Canbolat başkanlığında Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanı İlker Arıkan, Didim Kaymakamı Mesut Çoban ve beraberindeki heyetin katılımıyla Efeler Hükümet Konağı ile Didim Hükümet Konağı projelerine ilişkin değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi" ifadeleri yer aldı.

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI