'Gelenek ve Gelecek' Kuşadası Öğrenci Sempozyumu'nda buluştu
'Gelenek ve Gelecek' Kuşadası Öğrenci Sempozyumu'nda buluştu
İçeriği Görüntüle

Koçarlı Belediye Meclisi’nin bu ay yapılan toplantısında, Koçarlı Belediyesi ile Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kardeş belediye olması oy çokluğuyla kabul edilmişti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in memleketi olan Manisa’nın Büyükşehir Belediyesi ile kardeş belediye işbirliğinin kurulmasına, CHP’li üyeler “evet” oyu verirken Cumhur İttifakı üyeleri çekimser kaldı.

Aricidan Buyuksehire Ziyaret Kocarliya Destek Icin Guc Birli 659575 64Fb9A

BAŞKAN ARICI MANİSA’YA GİTTİ

Oy çokluğu ile alınan kararın ardından Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı, Manisa’ya giderek Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu’yu ziyaret etti. Ziyarette, CHP Koçarlı İlçe Başkanı Hasan Akın ve Koçarlı Belediye Başkan Yardımcısı Raci Aydemir de yer aldı.

Aricidan Buyuksehire Ziyaret Kocarliya Destek Icin Guc Birli 659575 523721

ORTAK PROJELER MASAYA YATIRILDI

Başkanlar Dutlulu ve Arıcı görüşmede, kardeş belediye kapsamında hayata geçirilebilecek projeleri ele aldı. Görüşmenin sonunda her iki başkan da kendi şehirlerine özgü ürünleri birbirlerine hediye etti.

Aricidan Buyuksehire Ziyaret Kocarliya Destek Icin Guc Birli 659575 05C6Be

“ORTAK AKIL VE GÜÇ BİRLİĞİYLE ÇALIŞACAĞIZ”

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Arıcı, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Besim Dutlulu’yu makamında ziyaret ettik. Kardeş belediye projemiz çerçevesinde, ortak akıl ve güç birliğiyle yapacağımız çalışmaları değerlendirdik. Nazik kabulleri ve samimi misafirperverliği için kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Muhabir: EMRAH DİNÇER