İncirliova Belediye Başkanlığı seçiminden Cumhur İttifakı iş birliğinde, Başkan Adayı Aytekin Kaya ile zaferle çıkmalarının ardından, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ankara’nın yolunu tutan AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Mehmet Yüzbaşıoğlu, ilk olarak TBMM’ye giderek, partisinin Aydın milletvekilleri Ömer Özmen, Seda Sarıbaş ve Mustafa Savaş ile bir araya geldi. Kendilerini makamlarında kabul eden milletvekilleri ile İncirliova’ya yapılacak yatırım ve hizmetlerle ilgili görüşme yapan Yüzbaşıoğlu ve yönetimi, daha sonra rotayı parti genel merkezine kırdı.

A K P A R~1


AK Parti MKYK Üyesi Umut Tuncer’in karşılayıp, eşlik ettiği Yüzbaşıoğlu ve yönetimi; Genel Başkan Vekili Efkan Ala, Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Siyasi ve Hukuki İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur’u ziyaret etti. Ziyarette Genel Başkan Vekili Ala ve genel başkan yardımcıları, İncirliova Belediye Başkanlığı seçiminin kazanılmasından dolayı Yüzbaşıoğlu ve yönetimini tebrik edip, İncirliova halkına selam gönderdi. Aynı zamanda Ekonomi eski Bakanı olan Zeybekci de, en kısa zamanda İncirliova’yı ziyaret edeceğini dile getirdi. Ankara’dan İncirliova’ya dönen Başkan Yüzbaşıoğlu, AK Parti İlçe Teşkilatı olarak yaptıkları Ankara ziyaretinin oldukça verimli geçtiğini söyledi. Misafirperverlikleri için AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala’ya, genel başkan yardımcılarına, MKYK Üyesi Umut Tuncer ve Aydın milletvekillerine teşekkür eden Yüzbaşıoğlu, görev süreleri boyunca İncirliova’ya daha fazla yatırım ve hizmet kazandırmanın mücadelesini vereceklerini sözlerine ekledi.

A K P A R~4

A K P A R~3

A K P A R~2

AK Parti Nazilli'yi üzen haber, Yavuz Duru hastaneye kaldırıldı AK Parti Nazilli'yi üzen haber, Yavuz Duru hastaneye kaldırıldı

Muhabir: EMRAH DİNÇER