Aydem Duyurdu. Söke elektrik kesintisi 15 Mayıs 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi Aydem Duyurdu. Söke elektrik kesintisi 15 Mayıs 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi

Yenipazar Kaymakamlığı’nda görevli olan Yenipazar Devlet Hastanesi personeli Ümit Mutlu, 25 Nisan’a evinde rahatsızlandı. Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 41 yaşındaki Mutlu’nun kalp krizi geçirdiği belirlendi. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Mutlu, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. 3 gündür verdiği yaşam mücadelesini kaybeden Ümit Mutlu, vefatı ile başta ailesi olmak üzere sevenlerini ve sağlık camiasını üzüntüye boğdu.
Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Ümit Mutlu’nun vefatı dolayısı ile taziye mesajı yayımladı. Şenkul’un müdürlüğün sosyal medya hesabından paylaşılan mesajında, “Yenipazar İlçe Devlet Hastanesi Personelimiz Ümit Mutlu’nun geçirdiği rahatsızlık dolayısıyla vefat ettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere sevenleri ve sağlık camiamıza baş sağlığı diliyorum” ifadeleri kullanıldı.

Muhabir: EMRAH DİNÇER