Olay, Efeler ilçesi Umurlu Mahallesi'nde geçtiğimiz 28 Ocak'ta meydana geldi.  Ailesiyle birlikte kırsalda piknik yapan yeğeni Mesut Alkış’ı pusuya düşüren Cengiz B. herkesin gözü önünde genç adamın boğazını kesti. Alkış olay yerinde hayatını kaybederken katil zanlısı dayı Cengiz B. tutuklanarak cezaevine konuldu. 

Yegenini Olduren Dayi Keske Kafami Tasla Ezseydi Bunlari Yasamasaydim 472302 Ddc4Fc6974C4A2Cac7F11Af7A10D2A0C
“ÇOK PİŞMANIM” DEDİ. 
Aydın 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılaması yapılan davanın ilk duruşmasına tutuklu sanık Cengiz B. ile ölen Mesut Alkış’ın eşi Zeliha Alkış, annesi Müzeyyen Alkış ve babası Aydın Alkış katıldı. Yeğenini öldüren dayı Cengiz B, “Yeğenim Mesut'la bir sorunum yoktu benim evime gelir, giderdi.  O gün ortak kullandığımız araziye gelmiş. Bana niye uğramadığını sordum. ‘Ben benim dayım değilsin’ diyerek küfretti. Omzumu yumrukla vurdu. Dizimin üstüne çöktüğümde yerden taş aldığını gördüm. Taşla kafama vurur korkusuyla bıçağımı çıkartıp savurdum. Boğazına denk gelince yere yığıldı. Korktuğum için oradan uzaklaştım. Çok pişmanım. Keşke o benim kafamı taşla ezseydi, ben bunları yaşamasaydım” dedi.
   Ölen Mesut Alkış’ın tanık olarak dinlenen eşi Zeliha Alkış, ise cinayet sanığının eşini boğazından yaraladıktan sonra “Ölür inşallah’ diyerek gittiğini belirtti.  Baba Aydın Alkış, sanığın idamını istediğini söyledi. Diğer tanıklar dinlendikten sonra duruşma ertelendi. 

Aydın’da 110 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi Aydın’da 110 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi

Yegenini Olduren Dayi Keske Kafami Tasla Ezseydi Bunlari Yasamasaydim 472302 1B6C9Bd981D50E8Dfc7Fb73A7Afb13F3

Muhabir: KAZIM YÖRÜKCE