2023 yılının Eylül ayında izleyicileriyle buluşan Yabani dizisi, dönemin popüler dizileri arasında yer alıyor. İzleyiciler arasında en çok araştırılan sorulardan biri de Yabani dizisi nerede çekiliyor olarak karşımıza çıkıyor.

Yabani dizisi çekim yerleri ve dizi hakkında merak edilenleri derledik. Detaylar ilerleyen satırlarda…

Yabani Dizisi Nerede Çekiliyor?

Yabani dizisi her Salı izleyicilerini ekrana kitliyor. Dizi konusu ve oyuncularının yanında çekim yerleriyle de gündem oluyor. Peki, Yabani dizisi nerede çekiliyor?

Yabani dizisi İstanbul’un güzide semtleri arasında yer alan Beşiktaş ve Galata’da çekilmektedir. Bu semtlerin tarihi dokusu ve hoş atmosferi ise izleyicilere dizinin konusu ile uyumlu bir görsel şölen sunmaktadır. Ancak dizi sadece bu semtlerle sınırlı kalmayıp, ara ara İstanbul’un başka güzelliklerini de içine katmaktadır.

Bunun dışında dizide geçen sahne gereği, Yabani dizisindeki meyhane nerede konusu da oldukça merak konusudur. Bu meyhane İstanbul’da Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün tam karşısında yer almaktadır.

Öneri: Yabani'nin Neslihan'ı Dolunay Soysert Kimdir? Kaç Yaşında? Hangi Dizilerde Oynadı?

Yabani Dizisi Nerede Cekiliyor 4

Yabani dizisi nerede çekiliyor sorusu dizi hayranları tarafından çokça araştırılıyor. Dizide en çok görünen mekanlardan Yabani dizisindeki villa nerede sorusu da merak ediliyor.

Yabani dizisinin çekildiği ev İstanbul’un Beşiktaş semtinde yer alıyor. Bu villa dizide Neslihan ve Serhan Soysalan çiftinin evi olarak kullanılıyor.

Yabani Dizisi Nerede Cekiliyor 3

Yabani Dizisinin Çekildiği Hastane Nerede?

Yabani dizisinde konusu gereği birçok hastane sahnesine yer veriliyor. Dizinin izleyicileri ise bu sahnelerin İstanbul’un hangi hastanesinde çekildiğini merak etmekte, Soysalan Hastanesi nerede sorusunun cevabını aramaktadır. Ancak bu hastanenin set olup olmadığı bilinmemektedir.

Rüzgarlı Tepe Nerede Çekiliyor? Konusu Ne? Saat Kaçta? Oyuncuları Kim? Rüzgarlı Tepe Nerede Çekiliyor? Konusu Ne? Saat Kaçta? Oyuncuları Kim?

Öneri: Yabani Zafer Kimdir? Kaan Çakır Kaç Yaşında? Hangi Dizilerde Oynadı?

Yabani Dizisi Nerede Cekiliyor 2

Yabani Dizi Konusu Nedir?

Yabani, ilk bölümünden itibaren adından söz ettirmeyi başarmış ve sıklıkla gündemde yer edinen bir televizyon dizisidir.

Yabani, küçük yaşta kaçırılıp sokaklarda yaşamaya başlayan Yaman adlı karakterin hayatını merkezine almaktadır. Yaman sokakta hayatını sürdürürken Umut, Asi ve Cesur adlı karakterlerle tanışır. Umut, Asi ve Cesur da aynı kendisi gibi sokaklarda yaşayan gençlerdir. Bu gençler birlikte bir hayat kurarlar ve aile gibi olurlar. Öyle ki birbirleri için canlarını vermeye bile razıdırlar.

Hayatın onlara öğrettiği şey ise her daim çetin ve savunmacı olmaktır. Çünkü sokakta başka türlü hayatta kalamayacaklarına inanırlar. Bu gençlerin sokakta geçen hayatları kapsamında da, Yabani dizisi nerede çekiliyor konusu sıklıkla gündemde yer edinmektedir.

Sokakta yaşama sebebinden birhaber olan bu gençlerin hayatı ise, Yaman’ın Rüya ve Alaz’la tanışmasının ardından değişir. Ancak bu gençlerin hayattaki tek isteği ve amacı kardeşleri Umut’un sağlığına kavuşmasıdır.

Yabani Dizisinin Oyuncuları

Yabani dizi konusunun dışında başarılı oyuncu kadrosuyla da gündem olmaktadır. Yabani oyuncuları arasında Dolunay Soysert ve Yurdaer Okur gibi başarılı isimler yer almaktadır.

Yabani dizisinin oyuncuları ise aşağıdaki gibidir:  

  • Halit Özgür Sarı (Yaman)
  • Rojbin Erden (Asi)
  • Sezer Arıçay (Cesur)
  • Ramiz Mullamusa (Umut)
  • Bertan Asllani (Alaz)
  • Simay Barlas (Rüya)
  • Dolunay Soysert (Neslihan)
  • Yurdaer Okur (Serhan)
  • Şebnem Hassanisoughi (Şebnem)

Yabani Dizisi Hangi Gün?

İçinde bulunduğumuz dönemin popüler dizisi Yabani’nin yeni bölümleri, Salı günleri ve saat 20:00’da yayınlanmaktadır. Dizi ‘FOX’, yeni adıyla ‘NOW’ adlı televizyon kanalında izleyiciyle buluşmaktadır.

Muhabir: Ömer ARAZ